Home Greek News Είχαν οι προδότες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ότι θα γίνει ψευτο-πανδημία και συναίνεσαν σε αυτό για την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Είχαν οι προδότες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ότι θα γίνει ψευτο-πανδημία και συναίνεσαν σε αυτό για την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

by _
0 comment 558 views

Είχαν οι προδότες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ότι θα γίνει ψευτο-πανδημία και συναίνεσαν σε αυτό για την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ…ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Σεπτ. 2021, 18:46, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Τα ακόλουθα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει σε τούτο το ιστολόγιο ειδήσεων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) αποτελούν ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΙΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως κατείχαν ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ για την άνοδο στον κόσμο αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού από την Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και, αντι να πράξουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ αρνούμενοι να συμμετάσχουν εις αυτήν, συναίνεσαν ΟΛΟΨΥΧΑ σε αυτό εις βάρος της Πατρίδος μας.

Τα δύο κυρίως κόμματα-ΠΤΩΜΑΤΑ που είναι πίσω από αυτήν την αρχι-απάτη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το νυν κυβερνών κόμμα, Νέα Δημοκρατία. Τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία είναι ΠΟΛΛΑ και αν η ΔΗΘΕΝ  ελληνική «Δικαιοσύνη» (που ελέγχεται από ΞΕΝΕΣ και ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) δεν πράξει το καθήκον της σε αυτό διατάζοντας τις ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, τότε καλούμε τόσο την Ελληνική Αστυνομία όσο και τον Ελληνικό Στρατό καθώς και τον…ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ να πράξουν το…ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σας οδηγάνε πλέον σε κατάσταση…ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ με τα θανατηφόρα μπόλια του Μπίλ Γκέιτς και των άλλων νεοταξικών καθαρμάτων που συνεργάζονται μαζί του, και η ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη ΑΓΝΟΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ όλες τις παρενέργειες και ΘΑΝΑΤΟΥΣ που έχουν προκληθεί από τη λήψη των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΨΕΥΤΟ-«εμβολίων» διότι, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ…ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!!!  ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ???!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ…ΠΑΕΙ…ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!



Ε, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ  (όπως θα διαβάσετε παρακάτω) ΝΑ…ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ…ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π.Ο.Φ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΙΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ, “COVID-19: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ”, ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ…ΓΡΑΓΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Βόμβα του πρ. Αντιπροέδρου της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού» για όσους ευρίσκεσθε ακόμη εν αρνήσει για όλα αυτά.

Και όλα αυτά με βάση αυτή την ΨΕΥΤΟ-πανδημία ενος ΨΕΥΤΟ-ιού!!! Ο ίδιος ο Κλάους Σβάμπ παραδέχεται αυτό στο βιβλίο του για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Βιβλίο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση» παραδέχεται: «Oι συνέπειες του Covid-19 από άποψης υγείας και θνησιμότητας είναι ήπιες σε σύγκριση με προηγούμενες πανδημίες»…!!! για περισσότερα.

ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ…ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;;!!!

Διαβάστε τα και κοινοποιήστε τα ΠΑΝΤΟΥ!!!…



ΒΟΜΒΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ!!! 540 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ”. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;!!!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Επί…ΤΣΙΠΡΑ, το 2017, είχαν παραγγελθεί τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19…!!!

ΙΔΟΥ η προηγούμενη γνώση του Μητσοτάκη για τον προσχεδιασμου της ΨΕΥΤΟπανδημίας από την ελιτ που ΕΚΡΥΨΕ από τον Ελληνικό Λαό!!! Ο ρόλος του ΕΟΔΥ!!!

ΣΟΚ: Η ψευτο- πανδημία του κορωνοϊού εκηρύχθη την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ψηφίστηκε το νομοσχέδια για τα εμβόλια στην Ελλάδα!

ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!

 

ΒΟΜΒΑ ΦΡΙΚΗΣ– Τα σχέδια της ελιτ με την πανδημία που προωθεί ο Μητσοτάκης: «Τουλ. 4 δισ. άχρηστοι θα πρέπει να εξαλειφθούν»…!!!

 

Αποκάλυψη-«σοκ» ή μάλλον…ΟΧΙ: Περίεργη συνάντηση Μητσοτάκη και…ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer το Σεπτ. του…᾽19. Τα είχαν όλα συμφωνημένα από…ΤΟΤΕ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr