Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΥΜ!!!: Η κόρη του Πρωθυπουργού του Οντάριο του Καναδά Νταγκ Φορντ εκθέτει την ατζέντα Covid των παγκοσμιοποιητών!!!

ΜΠΟΥΜ!!!: Η κόρη του Πρωθυπουργού του Οντάριο του Καναδά Νταγκ Φορντ εκθέτει την ατζέντα Covid των παγκοσμιοποιητών!!!

by _
0 comment 122 views

ΜΠΟΥΜ!!!: Η κόρη του Πρωθυπουργού του Οντάριο του Καναδά Νταγκ Φορντ εκθέτει την ατζέντα Covid των παγκοσμιοποιητών!!!

by Kelen McBreen


«Θα μας τα πάρουν όλα [τα δικαιώματα] και θα το είχαμε επιτρέψει εμείς», προειδοποιεί…

«Θα υπάρξουν ενισχυτικές δόσεις για το υπόλοιο της ζωής μας», δήλωσε η Ford για τα εμβόλια Covid…

Ο πρωθυπουργός του Οντάριο, Καναδάς, Νταγκ Φορντ, ηγέτης του Προοδευτικού Συντηρητικού Κόμματος, είναι ένα πιόνι των παγκοσμιοποιητών που έχει υποβάλει τους ψηφοφόρους του σε εντολές μασκών, κλειδώματα και διαβατήρια εμβολίων.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι Fords άχρηστοι των παγκοσμιοποιητών.

Η όμορφη κόρη του Νταγκ Φορντ, Κρίστα Φορντ Χέινς, είπε πρόσφατα στους ακολούθους της στο Instagram: «Απλώς θυμηθείτε να ευχαριστήσετε έναν Αριστερό όταν βουλιάξουμε μαζί με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη … Αναρωτιέται κανείς γιατί το Ισραήλ, οι μελέτες του, διαπιστώνουν ότι η φυσική ανοσία είναι 13 και πλέον φορές πιο αποτελεσματική από τα [εμβόλια]; Ή απλά θα παραταχθείτε και θα κάνετε τις ενισχυτικές σας δόσεις σε λίγους μήνες;»



Η νεαρή Ford σημείωσε επίσης μελέτες των New York Times που έδειχναν λιγότερους θανάτους από Covid τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν κανείς δεν είχε εμβολιαστεί τότε, από τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν πλέον η μισή χώρα έχει εμβολιαστεί.

«Όταν δημοσίευσα τον Μάιο ή τον Ιούνιο του περασμένου έτους για τις επερχόμενες εντολές μάσκας και να μην συμμορφωθείτε, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήθελα ανθρώπους, παρότρυνα τους ανθρώπους να μην συμμορφωθούν», εξήγησε η Ford. «Διαπιστώσαμε αμέσως ότι οι μάσκες δεν ήταν πολύ αποτελεσματικές, αν ήταν καθόλου αποτελεσματικές».

«Συλλογικά, θα μπορούσαμε να είχαμε πει ΟΧΙ, και δεν το κάναμε. Και τότε είχαμε την αστυνομία μάσκας να παρατάσσεται στα καταστήματα και δεν σε άφηνε να μπείς χωρίς μάσκα, εκτός εάν έλεγες ότι έχεις απαλλαγή ενώ κάποια καταστήματα δεν το επέτρεπαν καν αυτό. Αυτό ήταν το “σκαλοπάτι” για τα διαβατήρια [εμβολίου] », συνέχισε.

Η Ford είπε στους οπαδούς της ότι οι άνθρωποι έπρεπε να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους στην αρχή της πανδημίας, λέγοντας: «Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την κυβέρνηση. Πρέπει να κατηγορήσουμε τον εαυτό μας που καλύπτουμε τα πρόσωπά μας. Αν δεν καλύπταμε τα πρόσωπά μας, δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα».



Όσον αφορά τα εμβόλια Covid, η Ford προειδοποίησε ότι το παγκόσμιο κατεστημένο δεν θα σταματήσει χωρίς αντίσταση, λέγοντας στους θεατές, «δεν πρόκειται να είναι δύο [δόσεις] και τελειώσαμε, θα υπάρξουν ενισχυτικές δόσεις για το υπόλοιπο της ζωής μας και κάθε αναμνηστική που κάνετε θα αποδυναμώνει τη φυσική σας ασοσία για την καταπολέμηση των ιών».

«Απλά σταματήστε να συμμορφώνεστε», παρακάλεσε πριν κλείσει.

Δείτε τώρα το βίντεο..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toronto Caribbean News (@tocaribnews)

_____

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/video-daughter-of-ontario-canada-premier-doug-ford-exposes-globalist-covid-agenda/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr