Home Greek News ΒΓΑΛΤΕ τον Βασίλη τον Λεβέντη από το νοσοκομείο πριν τον…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ με κανένα ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ λόγω «κορωνοϊού»!!!

ΒΓΑΛΤΕ τον Βασίλη τον Λεβέντη από το νοσοκομείο πριν τον…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ με κανένα ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ λόγω «κορωνοϊού»!!!

by _
0 comment 116 views
Fuel supply: Army put on standby to ease pressure on petrol stations
Fuel supply: Army put on standby to ease pressure on petrol stations

Συγκλονιστικό μήνυμα του γιου του Βασίλη Λεβέντη – “Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή”

September 27, 2021

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Όπως σας έχουμε αποκαλύψει πολλές φορές στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, τους νοσιλευόμενους εις τα κατά τόπους νοσοκομεία, ανά τον κόσμο, τους ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ με τους…ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ σε συνδυασμό με το δηλητηριώδες «φάρμακο»…Remdesivir. Και αφού πεθάνουν, τους γράφουν μετά ως έχοντας πεθάνει από τον…ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό, του οποίου η ὔπαρξις παραμένει ΑΚΟΜΗ…ΑΦΑΝΤΟΣ μιας και ΚΑΝΕΙΣ ιατρός ή / και επιστήμων δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να μας αποδείξει ότι υπάρχει καν, όπως γίνεται κάτω από το…μικροσκόπιο. Και το ΙΔΙΟ θα το κάνουν και στον…ΛΕΒΕΝΤΗ αν δεν παρέμβει κάποιος ΤΩΡΑ για να τον βγάλει από το νοσοκομείο-θάλαμο-ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται στη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον κορονοϊό στην εντατική του «Ευαγγελισμού».

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «σκληρή» και «άνιση» τη μάχη που δίνει ο πατέρας του με τον ιό, ευχαριστεί τον κόσμο για το ενδιαφέρον, την αγάπη και τη στήριξη και καλεί όποιον το επιθυμεί «να κάνει μια προσευχή».

Αναλυτικά η ανάρτηση του γιου του Βασίλη Λεβέντη:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας.

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.



Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή».

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr