Home Greek News ΜΙΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – Έκανε μια χαρά το μπόλι το…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ο Αντετοκούνμπο! Κι όμως, είναι κατά της υποχρεωτικότητας διότι μπορεί να επιρρεάσει την υγεία των ληπτών του μπολιού! Εεε;;!!

ΜΙΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – Έκανε μια χαρά το μπόλι το…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ο Αντετοκούνμπο! Κι όμως, είναι κατά της υποχρεωτικότητας διότι μπορεί να επιρρεάσει την υγεία των ληπτών του μπολιού! Εεε;;!!

by _
0 comment 154 views

ProNews.Gr: O Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού: «Ποιος ξέρει πώς μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή»!

Κατά της υποχρεωτικότητας ο Greek Freak


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Έκανε στα αλήθεια το θανατηφόρο μπόλι ο Γ. Αντετοκούνμπο, ή μήπως του έδωσαν του…MVP του NBA κανένα…ΠΛΑΣΕΜΠΟ, όπως έχουν δώσει σε πάρα πολλές διασημότητες εκεί έξω;;; Και ΑΝ του έδωσαν εικονικό, μήπως αυτό είναι σε γνώση του ίδιου του Γιάννη και δεν μας το λέει;;; 
Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι το μήνυμα του Γιάννη προκαλεί…ΣΥΓΧΥΣΗ διότι από τη μία λέει ότι είναι κατά της υποχρεωτικότητας διότι δεν ξέρει αν στο μέλλον επηρεάσει τη διαδρομή όποιου το κάνει ενώ, από την άλλη, παραδέχεται ότι…ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!!! Αυτό δεν βγάζει νόημα!!! ΠΩΣ μπορείς ρε Γιάννη να «μείνεις προστατευμένος» με κάτι για το οποίο εκφράζεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;;;!!! ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;…

Ο Greek Freak Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου των Μιλγουόκι Μπακς, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, τασσόμενος κατά της υποχρεωτικότητας που προσπαθούν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν ξέρει αν στο μέλλον επηρρεάσει τη διαδρομή όποιου το κάνει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε ότι ο ίδιος επέλεξε να εμβολιαστεί προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του: «Προσωπικά έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου για να μείνουμε προστατευμένοι. Ναι, εμβολιάστηκα» ανέφερει ο μπασκετμπολίστας.

Ωστόσο ο ίδιος τάσσεται ανοιχτά κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, όπως σημείωσε: «Δεν μπορείς ποτέ να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει. Εγώ τα έβαλα κάτω και αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για να μείνω προστατευμένος» και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

«Ποιος ξέρει πώς αυτό το εμβόλιο μπορεί να σε επηρεάσει στη διαδρομή, δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός. Αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι μπορεί να προσφέρει ασφάλεια στην οικογένειά μου, τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr