Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά: Πολύ καλή η απόφαση του CDC να ωθήσει τις αναμνηστικές δόσεις ενάντια στις συστάσεις των κορυφαίων επιστημονικών επιτροπών

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά: Πολύ καλή η απόφαση του CDC να ωθήσει τις αναμνηστικές δόσεις ενάντια στις συστάσεις των κορυφαίων επιστημονικών επιτροπών

by _
0 comment 208 views

Image Credit: screenshot/ABC

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Μπουρλά: Πολύ καλή η απόφαση του CDC να ωθήσει τις αναμνηστικές δόσεις ενάντια στις συστάσεις των κορυφαίων επιστημονικών επιτροπών


Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, επαίνεσε τη διευθύντρια του CDC, Δρ. Rochelle Walensky, ότι υποστήριξε τις ενισχυτικές λήψεις ενάντια στις συστάσεις δύο κορυφαίων επιστημονικών συμβουλευτικών ομάδων, χαρακτηρίζοντας την κίνηση της «πολύ καλή» απόφαση.

«Στο τέλος της ημέρας, πιστεύω ότι η απόφαση που πήραν είναι πολύ καλή και ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία», δήλωσε η Μπουρλά στην εκπομπή “Αυτή την εβδομάδα” (“This Week”) του καναλιού ABC.

Όταν ρωτήθηκε για την ιεράρχηση της χορήγησης τρυπημάτων για άτομα με αρχικές δόσεις και όχι ενισχυτικές, ο Bourla φυσικά υποστήριξε γενικά περισσότερα εμβόλια της εταιρείας του.

“Νομίζω ότι δεν είναι επίσης το σωστό να προσπαθείς να το λύσεις με ένα” ή “όταν μπορείς να το λύσεις με ένα” και “,” είπε. «Δεν είναι ότι πρέπει να δίνουμε ενισχυτικές ή να δίνουμε πρωτογενείς δόσεις σε άλλους ανθρώπους. Νομίζω ότι η απάντηση πρέπει να είναι ας δώσουμε και τα δύο».

Την Παρασκευή, η Walensky αψήφησε τη συμβουλευτική επιτροπή της υπηρεσίας της για πρακτικές ανοσοποίησης (ACIP, Advisory Committee on Immunization Practices) για ενισχυτές, η οποία είχαν καταψηφίσει τη χορήγηση ενισχυτικών σε νεότερους εργαζόμενους σε κίνδυνο.

Ο Walensky απέρριψε επίσης τη σύσταση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία ψήφισε με 16-2 για να μην υποστηρίξει το πρόγραμμα ενισχυτικών δόσεων του Μπάιντεν, εκτός από τα άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο άνω των 65 ετών.

Η Pfizer προβλέπεται να αποφέρει περίπου 26 δισεκατομμύρια δολάρια από την διανομή ενισχυτικών δόσεων στις ΗΠΑ.

Αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί τώρα που η Walensky απέρριψε την Επιστήμη υποστηρίζοντας τις ενισχυτικές δόσεις της φαρμακευτικής εταιρείας.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…


Kate Dalley guest hosts The Alex Jones Show to break down how the FDA never actually gave full approval to the Pfizer COVID jab.


Διαβάστε τώρα το άρθρο μας Εξαπατούν τον κόσμο FDA και Pfizer: Το «εγκεκριμένο» εμβόλιο δεν είναι τίποτε άλλο από το…ΠΡΩΤΟ και χορηγείται ακόμη με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης! ΔΕΝ υπάρχει «έγκριση»! πως το FDA ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΠΟΤΕ το μπόλι Pfizer και ότι συνεχίζουν να ΚΩΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έλα μωρέ τώρα! ΠΟΙΑ εβραϊκή συνωμοσία για την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και όλων των εθνών;;; για να καταλάβετε ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι πίσω από αυτήν την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ με όλα αυτά τα θανατηφόρα μπόλια!!!

________

-με πληροφορίες από >> https://www.infowars.com/posts/pfizer-ceo-says-cdcs-decision-to-push-boosters-against-recommendations-of-top-scientific-panels-a-very-good-one/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr