Home Greek News Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ-Ρ@ΓΙΑΣ-ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΩΝ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ»: «ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»!

Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ-Ρ@ΓΙΑΣ-ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΩΝ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ»: «ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»!

by _
0 comment 219 views

Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ-Ρ@ΓΙΑΣ-ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΙΣΤΗ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΩΝ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ»: «ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»!

ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ!


 Τεράστιο επικοινωνιακό φάουλ από τον Δήμαρχο Αθηναίων και την κυβέρνηση, η πρόσκληση και θερμή υποδοχή για Τούρκο αξιωματούχο, την ώρα που η Τουρκία προχωρά σε προκλητικότατες ενέργειες.

Με αγκαλιές και ασπασμούς υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ο Κώστας Μπακογιάννης, την ίδια ώρα που οι Τούρκοι έφτασαν σε τέτοιο σημείο αποθράσυνσης που επιχειρούν να γκριζάρουν το θαλάσσιο χώρο ανατολικά της Κρήτης, επικαλούμενοι το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο.

Η κυβέρνηση δείχνει να έχει χάσει εντελώς τη μπάλα σε διπλωματικό και επικοινωνιακό επίπεδο, αφού ο Ερντογάν από το πουθενά ανακοινώνει συναντήσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Μπακογιάννης κάνει φιέστα ελληνοτουρκικής «φιλίας» στην Αθήνα και ο Νίκος Δένδιας αρκείται σε επαναλαμβανόμενα διαβήματα που αποτελούν μια τρύπα στο νερό.

Κάποια μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να δικαιολογήσουν την επίσημη πρόσκληση του Εκρέμ Ιμάμογλου από τον Δήμαρχο Αθηναίων, αναφέροντας πως πρόκειται για το αντίπαλο δέος του Ερντογάν και πιθανό πρόεδρο της Τουρκίας στο μέλλον.

Πραγματικά προκαλεί απορία το πως μπορεί να χαρακτηριστεί ως σοφή διπλωματική κίνηση, η πρόσκληση ενός κεμαλιστή πολιτικού, μόνο και μόνο επειδή είναι πολιτικός αντίπαλος του Ερντογάν. Ως κεμαλιστής έχει θέσεις που είναι το ίδιο, αν όχι και περισσότερο εχθρικές προς την Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες τραγωδίες της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνισμού έλαβαν χώρα, από πολιτικές βασισμένες στην κεμαλιστική ιδεολογία.



-Πληροφορίες απο >> sporttime.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr