Home Greek News Έχουν ξεφύγει: Τώρα οι «ειδικοί» ζητούν να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι – Μάσκα στα παιδιά!

Έχουν ξεφύγει: Τώρα οι «ειδικοί» ζητούν να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι – Μάσκα στα παιδιά!

by _
0 comment 159 views
Έχουν ξεφύγει: Τώρα οι «ειδικοί» ζητούν να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι – Μάσκα στα παιδιά!
Έχουν ξεφύγει: Τώρα οι «ειδικοί» ζητούν να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι – Μάσκα στα παιδιά!

Έχουν ξεφύγει: Τώρα οι «ειδικοί» ζητούν να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι – Μάσκα στα παιδιά!

«Οι επιτροπές θα κρίνουν ποιες ομάδες πληθυσμού θα κάνουν την τρίτη δόση»


Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνα και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για την πορεία της πανδημίας στην χώρας, το ενδεχόμενο αλλαγής στα πρωτόκολλα με τα μέτρα προστασίας στα σχολεία, αλλά και τα… παιδικά πάρτι.

Τα παιδιά έχουν χάσει την παιδικότητά τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ψυχολογία τους αλλά οι “ειδικοί” φαίνεται πλέον ότι ξεφύγουν…

Σύμφωνα με την κ.Παγώνη αναφορικά με το ενδεχόμενο για αλλαγές στα πρωτόκολλα με τα μέτρα προστασίας και ειδικά στα σχολεία, τόνισε ότι πρώτα η Επιτροπή θα δει τα δεδομένα 20 ημέρες μετά το άνοιγμα των σχολείων, όπου θα φανεί η μεταδοτικότητα, σημειώνοντας ότι αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές στα πρωτόκολλα.

«Οι μελέτες μέχρι τώρα δείχνουν ότι η μετάλλαξη Δέλτα δεν συγκρίνεται με καμία, είναι πολύ μεταδοτική και ειδικά στα παιδιά», υπογράμμισε η κ. Παγώνη.

Αναφερόμενη στην συζήτηση για τα παιδικά πάρτι, σημείωσε ότι αρχικά την ευθύνη την έχει ο γονιός για το παιδί του, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να γίνει σύσταση ώστε να σταματήσουν τα παιδικά πάρτι.



Παράλληλα, τόνισε ότι ειδικά στους παιδικούς σταθμούς, όπου τα παιδιά δεν φορούν μάσκες πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα.

Για την τρίτη δόση η κ. Παγώνη είπε ότι βοήθησε πάρα πολύ ανθρώπους υψηλού κινδύνου. «Θα δούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι επιτροπές θα κρίνουν ποιες ομάδες πληθυσμού θα κάνουν την τρίτη δόση», είπε.

Αναφερόμενη στα ποσοστά εμβολιασμό των φοιτητών είπε ότι έχει εμβολιαστεί το 80%, ωστόσο σημείωσε ότι ανησυχεί για το γεγονός ότι οι φοιτητές στις θεολογικές σχολές είναι εμβολιασμένοι σε χαμηλό ποσοστό.



Από την πλευρά του, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, είπε ότι έκλεισε η ΜΕΘ του νοσοκομείου, καθώς όπως ανέφερε υπήρχαν δυο κλίνες μέχρι χθες οι οποίες γέμισαν και αυτές. «Δεν περιμέναμε αυτή την εποχή να είχαμε τέτοια πίεση στο σύστημα υγείας», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο ιός είναι υπερμεταδοτικός ιός και τόνισε ότι πρέπει να μπουν αυστηρά πρωτόκολλα. «Δεν μπορεί να γίνονται πάρτι και πανηγύρια».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr