Υπέρ πλέον των υποχρεωτικών εμβολιασμών για τα μικρά παιδιά ο μέγας γενοκτόνος… Δρ. ΦΑΟΥΤΣΙ …!!!

Υπερ των υποχρεωτικών εμβολιασμών πλέον ο μέγας γενοκτόνος… Δρ. ΦΑΟΥΤΣΙ …!!!

Ο Δρ Fauci λέει ότι υποστηρίζει τις εντολές εμβολίου για τα παιδιά (VIDEO)

Από την Cristina Laila
Δημοσιεύθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:19 μ.μ


Διαβάστε επίσης >> ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι σημαίνει το επίθετο… ΦΑΟΥΤΣΙ (FAUCI) που τα λέει…ΟΛΑ…


Ο Δρ Fauci δήλωσε τη Δευτέρα ότι υποστηρίζει τις εντολές εμβολίου για τα παιδιά καθώς ο FDA εργάζεται για να επισπεύσει την έγκρισή του για το τρύπημα Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ο Scott Gottlieb, ο πρώην Επίτροπος του FDA (που έγινε και μέλος του συμβουλίου διευθυντών της Pfizer καθώς και ο συνεργάτης του μεγάλου καναλιού CNBC και που πωλεί, επίσης, ένα βιβλίο για τον Covid) είπε ότι ελπίζει να εγκριθεί το τρύπημα για παιδιά ήδη από τα τέλη Οκτωβρίου φέτος.

“Με την επιφύλαξη της προσεκτικής επανεξέτασης του FDA, ένα εμβόλιο για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο μόλις στα τέλη Οκτωβρίου”, δήλωσε ο Gottlieb τη Δευτέρα.

Ο Fauci ρωτήθηκε αν υποστηρίζει μια εντολή εμβολίου για παιδιά στα σχολεία μόλις εγκριθεί το τρύπημα.

«Θα υποστηρίζατε τα σχολεία που επιβάλλουν το εμβόλιο COVID για παιδιά;» ρώτησε τον Fauci η Hallie Jackson του MSNBC.«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για τα παιδιά είναι κάτι πολύ καινοτόμο – δεν είναι. Αυτή τη στιγμή, εάν θέλετε να εγγαφείτε τα παιδιά σας στα σχολεία, τα περισσότερα δημόσια σχολεία, πρέπει πρώτα να εμβολιαστούν για ιλαρά, παρωτίτιδα, ερυθρά, ηπατίτιδα », δήλωσε ο Fauci.

Και συνέχισε: «Δεν είναι κάτι καινούργιο. Όταν ακούτε, ΄θα ήμουν υπέρ της εντολής;’, στην πραγματικότητα, θα ήμουν, αλλά αυτό παρουσιάζεται έξω από τα συμφραζόμενά του, σαν να προσπαθώ να επιβάλω κάποιον καινούριο, νέο περιορισμό σε κάποιον, για να του αφαιρέσω τα δικαιώματα. Κοιτάξτε τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στα σχολεία … η απαίτηση για εμβολιασμό ».

ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/dr-fauci-says-supports-vaccine-mandates-children-video/