Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταγγέλουσα-COVID ισχυρίζεται ότι η βάση δεδομένων αναφοράς VAERS που παρακολουθεί τις επιπλοκές των εμβολίων είναι ΛΑΘΟΣ και ΥΠΟμετράει με…συντελεστή 100!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταγγέλουσα-COVID ισχυρίζεται ότι η βάση δεδομένων αναφοράς VAERS που παρακολουθεί τις επιπλοκές των εμβολίων είναι ΛΑΘΟΣ και ΥΠΟμετράει με…συντελεστή 100!!!

by _
0 comment 207 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταγγέλουσα-COVID ισχυρίζεται ότι η βάση δεδομένων αναφοράς VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) που παρακολουθεί τις επιπλοκές των εμβολίων είναι ΛΑΘΟΣ και ΥΠΟμετράει με…συντελεστή 100!!!

Του Μπεν Γουέτμορ 

Δημοσιεύθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:05 π.μ

Η Δρ Mollie James (Μόλι Τζέιμς), η θαρραλέα καταγγέλουσα-COVID που εμφανίστηκε καταγγέλλοντας τις εντολές εμβολίου Μπαϊντεν, ισχυρίστηκε συγκλονιστικά ότι το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων, γνωστό ως VAERS, η εθνική βάση δεδομένων που παρακολουθεί τις επιπλοκές και τις παρενέργειες από τα εμβόλια, υπο-χρησιμοποιείται τόσο πολύ που ο πραγματικός αριθμός των επιπλοκών του εμβολίου COVID είναι πάνω από 100 φορές από αυτόν που αναφέρεται σήμερα.  Δηλαδή, μιλάμε για είτε τις παρενέργειες είτε τους…ΘΑΝΑΤΟΥΣ που αναφέρονται εκει!!!

Εδώ το σάιτ του VAERS >> https://vaers.hhs.gov/

Εάν είναι αληθές, αυτό σημαίνει ότι η πολιτική απόφαση να επιβληθούν τα εμβόλια στο κοινό και σε ολόκληρους κλάδους θα μπορούσε να έχει σημαντικές, μακροπρόθεσμες, σοβαρές συνέπειες για την υγεία που δεν είναι καλά κατανοητές επειδή η πολιτική ατζέντα προκαλεί ασφυξία στην επιστημονική συλλογή δεδομένων.

«Αισθάνομαι πίεση να μην χρησιμοποιώ το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων) και πολλοί από τους συναδέλφους μου μου λένε με σιγουριά το ίδιο», είπε η Δρ Τζέιμς αποκλειστικά στο Gateway Pundit. «Φοβούνται την πολιτική, να εκτεθούν δημόσια, να ντροπιασστούν και να χλευαστούν. Είναι εύκολο για έναν γιατρό να χάσει κάπου τα προνόμια εισδοχής ασθενών στα νοσοκομεια τους και πολλοί γνωρίζουν ότι εάν αναφέρουν κάτι ως παρενέργεια εμβολίου θα μπορούσαν να χάσουν τη δουλειά τους. Απλώς, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω ξανά και ξανά, και εγώ αποφάσισα να εμφανιστώ επειδή πρόκειται για μια σιωπηλή κρίση δημόσιας υγείας, οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίσουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα και πρέπει να γνωρίσουν τους πραγματικούς κινδύνους των εμβολίων COVID».

Ο Δρ Τζέιμς επισημαίνει μελέτες και έρευνες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που δείχνουν ότι το σύστημα VAERS πέφτει έξω με συντελεστή 100, και λέει ότι αυτό ταιριάζει με τις δικές της εμπειρίες!!!



Ο Δρ Τζέιμς εκτίμησε ότι στη μονάδα εντατικής θεραπείας της στη Νέα Υόρκη, ή ΜΕΘ, με μεγάλη ιατρική αλυσίδα, βλέπει το 30% ή περισσότερο που έχουν σαφώς επιπλοκές μετά τη λήψη του εμβολίου. “Υπάρχει σαφώς αυξημένος κίνδυνος εγκεφαλικών επεισοδίων, καρδιακής προσβολής, θρόμβων αίματος, αυτοάνοσων προβλημάτων, αρτηριακών προβλημάτων και νευρολογικών θεμάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο και δεν παρακολουθούνται επειδή η πολιτική απαιτεί το εμβόλιο να θεωρείται τέλειο. Οι κίνδυνοι φτάνουν μέχρι το θάνατο. Οι άνθρωποι υφίστανται σημαντικές ανεπιθύμητες αντιδράσεις και δεν έχω αμφιβολία ότι πολλοί πεθαίνουν από αυτά τα εμβόλια, αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε ανοιχτά χωρίς φόβο πολιτικών συνεπειών. Πρέπει να μιλήσω. “

Ο Δρ Τζέιμς είναι ένας από τους πολλούς γιατρούς που διαμαρτύρονται και αρνούνται τις εντολές για το εμβόλιο του Μπάιντεν, καθώς θα απαιτούσαν από γιατρούς όπως αυτή και άλλους ιατρικούς επαγγελματίες, να εγχύσουν ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου εγκεφαλικού επεισοδίου και θανάτου για όσους οι οποίοι διαφορετικά είναι φυσικά άνοστοι.  

“Όταν δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρές είναι οι παρενέργειες από αυτά τα εμβόλια, θα νιώθατε άνετα να το πάρετε ή να το δώσετε στην οικογένειά σας;» ρώτησε η Τζέιμς.«Αν είχαμε μια λογική απάντηση για αυτήν την πανδημία, θα δημιουργούσαμε εντολές για τον πληθυσμό που κινδυνεύει περισσότερο και έχει δείξει ανάγκη με τις λιγότερες πιθανές επιπλοκές, κυρίως τους ηλικιωμένους. Οι νέοι και όσοι είναι σε καλή κατάσταση πρέπει να βασίζονται στη φυσική ανοσία για να παρέχουν την ισχυρότερη προστασία. Αλλά μπορούμε να εφαρμόζουμε τέτοιου είδους πολιτικές που υποστηρίζονται από αποδεικτικά στοιχεία, εφόσον η πολιτική πίεση είναι τόσο ισχυρή ώστε να αγνοήσει και να καταστείλει αποδείξεις επιπλοκών του εμβολίου».



Στα τέλη Ιουνίου άλλος γιατρός εμφανίστηκε για να ισχυριστεί ότι το σύστημα VAERS ήταν να “ «κατακλυζόταν» με αναφορές για το εμβόλιο COVID, αλλά ότι τα δεδομένα αγνοούνταν .  

Ακόμη και με την ανεπαρκή αναφορά, τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία για τις επιπλοκές του εμβολίου δεν είναι ασήμαντα.  

Σύμφωνα με την έκθεση VAERS υπήρχαν 3.296 θάνατοι εμβολίου COVID στις ΗΠΑ από τις 24 Ιουλίου ή κατά μέσο όρο 70 θάνατοι την ημέρα.

Ωστόσο, το CDC λέει ότι οι επιπλοκές από τη λήψη του εμβολίου COVID είναι “ εξαιρετικά απίθανες». Ο Δρ Fauci είναι απασχολημένος με τη τραγουδίστρια Nicki Minaj ότι η ανικανότητα δεν είναι μια πιθανή παρενέργεια του εμβολίου COVID .    

Το CDC αναφέρει επίσημα πολύ περιορισμένες παρενέργειες από το εμβόλιο COVID.  

Ο Δρ Τζέιμς διαφωνεί και λέει ότι υπάρχουν πολύ πραγματικές παρενέργειες στα εμβόλια για τον COVID που δεν αναφέρονται: «Ορισμένοι ασθενείς μου στη ΜΕΘ, όταν εξετάζω το ιστορικό τους και τους ρωτώ και εξετάζω τους παράγοντες κινδύνου, ο μόνος παράγοντας κινδύνου που είχαν ήταν ο εμβολιασμός που οδηγούσε σε σοβαρά πράγματα όπως καρδιακές προσβολές, θρόμβοι αίματος, ασυνήθιστες καρδιακές επιπλοκές που έχουμε δει με μυοκαρδίτιδα, ακόμη και καρδιακή ανακοπή.»

Ο Δρ Τζέιμς λέει ότι η έρευνα δείχνει ότι το VAERS καταγράφει, στην καλύτερη περίπτωση, 1-10% στις περισσότερες από τις πραγματικές επιπλοκές.



«Εάν έχετε καρδιακή ανακοπή εντός 24 ωρών από τη λήψη του εμβολίου, αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε ως συνδεδεμένο με το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή, αυτή η σύνδεση δεν γίνεται και αυτή τη στιγμή υποαναφέρονται μαζικά. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς άλλους παράγοντες κινδύνου και το βλέπουμε σε ανησυχητικό επίπεδο. Αν αυτο συμβαίνει σε έναν αριθμό ασθενών στις ΜΕΘ που δουλεύω, δεν μπορώ παρά να το υποθέσω είναι παρόν και σε άλλα μέρη και αυτό δεν αναφέρεται.»

 Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/covid-whistleblower-wu-flu-fraud-vaers-reporting-database-tracking-vaccine-complications-wrong-factor-100/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr