Home Greek News ΒΟΜΒΑ Α. Παπανδρέου ΜΕΤΑ θάνατον (εκ του τάφου): Το NATO δίνει όπλα στην Τουρκία για να μας απειλεί στο Αγαίο!

ΒΟΜΒΑ Α. Παπανδρέου ΜΕΤΑ θάνατον (εκ του τάφου): Το NATO δίνει όπλα στην Τουρκία για να μας απειλεί στο Αγαίο!

by _
0 comment 150 views

ΒΟΜΒΑ Α. Παπανδρέου ΜΕΤΑ θάνατον στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS News: Το NATO δίνει όπλα στην Τουρκία για να μας απειλεί στο Αγαίο!

Εκ του τάφου, δηλαδή, μας μιλάει ο Παπανδρέου, μέσα από μια παλιά συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 1987 σε αμερικανικό κανάλι για το ελληνο-τουρκικά!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε το 1987 στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι CBS News, ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος Ανδρέας Παπανδρέου επεσήμανε τα εξής εκπλητικά κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως, ότι…

– Η Ελλάδα ανήκει σε μια σαμμαχία, δηλαδή το NATO, που υποτίθεται ότι εγγυάται την ασφάλεια των συνόρων της. Αυτό όμως ΔΕΝ το κάνει για την Ελλάδα το ΝΑΤΟ…

-Το ίδιο το ΝΑΤΟ δίνει ΟΠΛΑ στην…ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Διαθέται μάλλιστα μια ειδική στρατιά 120.000 στρατιωτών που έχει βαπτιστεί  «Η Στρατιά του Αιγαίου»!!!

-Ερωτάται μάλιστα ΑΝ είχε πάρει χρήματα τότε από τον…Καντάφι για τη χρηματοδότητη του ΠΑΣΟΚ! Τα ΗΡΝΗΘΗ ΟΛΑ βέβαια, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτεία από το…ΠΑΣΟΚ, δηλαδή τα μέλη του, και από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

-Θεώρησε ΤΙΜΗΝ ο Παπανδρέου η αναγνώρησις της κυβερνήσεώς του του αγώνος των Παλαιστινίων. Είπε επίσης ότι ο  Παλαιστινιακός Απελευθερωτικός Στρατός θα αντιμετωπίζεται με αβριβώς την ίδια μεταχείριση όπως η Ισραηλινή κυβέρνησις.

-Είπε ότι το κυρίως ζήτημα με το Κυπριακό είναι ότι πρόκειται για…ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Και είπε ότι Οι Βρετανικές βάσεις ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

-Και αν ο ΠτΔ εγκρίνει δημοψήφισμα για την…ΑΠΟΧΩΡΗΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ, θα το προχωρήσει ο ΙΔΙΟΣ για να έχει τη δική της ανάπτυξη η Ελλάδα!!!…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr