Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛA – Μπάιντεν: «Μου σπούπισαν τον κ*λο!» – Φοράει πλέον…ΠΑΝΑ ο Πρόεδρος και ελέγχεται πια από πράκτορες της Κίνας!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛA – Μπάιντεν: «Μου σπούπισαν τον κ*λο!» – Φοράει πλέον…ΠΑΝΑ ο Πρόεδρος και ελέγχεται πια από πράκτορες της Κίνας!!!

by _
0 comment 149 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛA – Μπάιντεν: «Μου σπούπισαν τον κ*λο!»…

Φοράει πλέον…ΠΑΝΑ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!…

Μυστική Υπηρεσία Μπάiντεν: Ανεξέλεγκτη πλέον η ΣΚΑΤΆσταση με το γέρο, ο οποίος ελέγχεται από πράκτορες της Κίνας!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Σεπτ. 2021, 23:57, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ψευδής η ακόλουθη είδηση, αλλά η σκληρή πραγματικότητα….

Σύμφωνα με αναφορές, ο κος Τζο Μπάιντεν τα…ΣΚΑΤΩΣΕ -με ό, τι σημαίνει αυτό– μπροστά σε όλους σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του. Δηλαδή,…ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι βοηθοί του να αναγκαστούν να τον…ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ με τα…ΣΚΑΤΑ να τρέχουν, κυριολετκά, από τα…ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ…!!!

Ανεξέλεγκτη, δηλαδή, η…ΣΚΑΤάσταση του γέρου!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι, παρά ταύτα, ο Μπάιντεν ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ…ΠΑΝΑ!!! Φοράει πιστά…ΜΑΣΚΑ για τον ψεύτο-ιό, αλλά όσον αφορά την προστασία του ίδιου του ΒΡΩΜΟ-ΚΩΛΟΥ, που διαρρέει συνέχεια, πάνα δεν φοράει!!! 

Όλα αυτά επιβεβαίωσε εχθές στο InfoWars ο γνωστός από το Τέξας δημισιοφράφος Alex Jones.

Σύμφωνα με τον κ. Άλεξ Τζόουνς, είχε μια πρόσφατη συνομιλία με την ομάδα της Μυστικής Υπηρεσίας του Τζο Μπάιντεν που του είπε ότι η κατάσταση του Μπάιντεν είναι τελείως ανεξέλεγκτη.

Πιο συγκεκριμένα:



  • Ο πρόεδρος ελέγχεται πια από πράκτορες της κομμουνιστικής κινεζικής κυβέρνησης και δεν είναι σε θέση να τους ελέγξει αφού ούτε τον ίδιον τον…ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ και…ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
  • Αυτό με το χέσιμο το κάνει συνέχεια ο Μπάιντεν και, πολλές φορές, το κάνει ακόμη και…ΕΠΙΤΗΔΕΣ διότι γουστάρει όταν βλέπει τους βοηθούς του να τον καθαρίζει …
  • Είπαν επίσης στον Άλεξ Τζόουνς ότι ανησυχούν πραγματικά για τη χώρα εξαιτίας της καταστάσεως του Μπάντεν και των σχέσεών του με τους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

Τον Μπάιντεν , λέει ο Τζόουνς, τον έβαλαν στην εξουσία ώστε να χρεοκοπήσει το Δολάριο, να ξεκινήσει νέους πολέμους, να καταστρέψει τα σύνορα των ΗΠΑ, να φέρει ορδές παράνομων μεταναστών στη χώρα, να συνεχίσει την απάτη της ψευτοπανδημίας και όχι μόνο. Όλα αυτά θα έχουν αποδυναμωτική επίδραση στις ΗΠΑ και θα δώσουν πλεονέκτημα στην Κίνα έναντι των ΗΠΑ.

ΕΧΕΙ…ΑΝΟΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και γι ‘ αυτό η ομάδα που διαχειρίζεται τον παραπαίοντα πρόεδρο αναγκάζεται συνέχεια να του κόβουν το μικρόφωνο όταν κάνει δημόσιες ομιλίες, μη τυχόν κάνει καμιά γκάφα μνημειώδη και του κοστίσει μετά–μαζί με ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ!!!

Δείτε τώρα το εξής βίντεο όπου ο ίδιος ο Μπάιντεν ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ότι μόλις του ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ ΤΟΝ…ΚΩΛΟ!!!….



Δείτε τώρα το ρεπορτάζ του InfoWars πάνω σε αυτό!!!…

_______

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr