Home Greek News ΕΥΓΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! – Κατερίνη: Γονείς χαρακτηρίζουν «εγκληματίες» τους γονείς που φοράνε μάσκα και κάνουν τεστ στα παιδιά τους

ΕΥΓΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! – Κατερίνη: Γονείς χαρακτηρίζουν «εγκληματίες» τους γονείς που φοράνε μάσκα και κάνουν τεστ στα παιδιά τους

by _
0 comment 152 views

ΕΥΓΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! – Κατερίνη: Γονείς χαρακτηρίζουν «εγκληματίες» τους γονείς που φοράνε μάσκα και κάνουν τεστ στα παιδιά τους

September 16, 2021

Σε ένα βίντεο που γύρισαν μπροστά σε κάμερα και μαζί με το ανήλικο παιδί τους, δυο νέοι –ηλικιακά- γονείς λένε πως αρνούνται να βάλουν μάσκα και να κάνουν τεστ κορονοϊού για να πάει το παιδί τους σχολείο, ενώ “τα βάζουν” με όλους τους υπόλοιπους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Όπως λένε οι γονείς, δεν επετράπη η είσοδος στην κόρη τους επειδή δεν είχαν μάσκα και δεν είχαν κάνει self test

Μάλιστα, ο πατέρας στα βίντεο κάνει λόγο για «εγκληματική οργάνωση με παράνομα, αντισυνταγματικά και σατανικά μέτρα» με αφορμή τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Και συνεχίζει: «Το χειρότερο είναι οι γονείς που φοράνε μάσκα στα παιδιά τους, εγκληματίες γιατί καταστρέφουν τα παιδικά πνευμόνια και τις ψυχές τους».



Παράλληλα, ο πατέρας χαρακτηρίζει «εγκληματίες» τους γονείς και ανέφερε πως «οι χειρότεροι είστε εσείς οι γονείς που φιμώσατε τα παιδιά σας».

#Ψεκασμένοι γονείς στην Κατερίνη
1/2 pic.twitter.com/Sel29A2dpZ

— Τσεμπουρασκα (@Che_burashkas) September 14, 2021

Οι συγκεκριμένοι γονείς από την Κατερίνη, μάλιστα, φαίνεται πως είναι γνωστοί αντιεμβολιαστές στην περιοχή, με συμμετοχή σε κινητοποιήσεις και…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!

-Με πληροφορίες από >>  εδώ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr