Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Σεισμός εμβολίου COVID! Κορυφαίοι επιστήμονες του FDA γράφουν επιστολή προς το Lancet προειδοποιώντας για στις αναμνηστικές δόσεις του Fauci

Σεισμός εμβολίου COVID! Κορυφαίοι επιστήμονες του FDA γράφουν επιστολή προς το Lancet προειδοποιώντας για στις αναμνηστικές δόσεις του Fauci

by _
0 comment 180 views

Σεισμός εμβολίου COVID! Κορυφαίοι επιστήμονες του FDA γράφουν επιστολή προς το Lancet προειδοποιώντας για στις αναμνηστικές δόσεις του Fauci…


Εμείς από τα ΕΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας είχαμε πρωτοαναφέρει αυτό το θέμα στο άρθρο μας 2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο…Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις!!!

Διαβάστε το πρώτα για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται αυτό το θέμα.

*******

Τώρα και σύμφωνα με το InfoWars.com

Οι επιστήμονες του FDA που εποπτεύουν τα εμβόλια παραιτήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες ισχυριζόμενοι ότι η επικίνδυνη δρομολόγηση ενισχυτικών δόσεων από τους Fauci και Biden “θα μπορούσε να δυσφημήσει όλα τα εμβόλια για μια γενιά ή περισσότερο”.

Επιστολή προς το πιο διάσημο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο, Lancet, τους καλεί να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις πειραματικές ενέσεις πριν ξεσπάσει μια ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή.

Πόσο σημαντικό είναι ότι οι δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι του FDA που είναι υπεύθυνοι για την έρευνα εμβολίων παραιτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα υπέγραψαν μια επιστολή στο The Lancet που προειδοποιεί έντονα για τις ενισχυτικές δόσεις; Αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο σημάδι ότι το έργο μετριασμού ιού που διαχειρίζεται η κυβέρνηση βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν καταρρεύσει.

Οι ενισχυτικές έχουν ήδη προωθηθεί από τους κορυφαίους υποστηρικτές των lockdown Neil Ferguson από το Imperial College και τον Anthony Fauci του NIH, ακόμη και ενόψει της αυξανόμενης δυσπιστίας του κοινού απέναντι στις «ειδικές» συμβουλές τους. Για να τοποθετηθούν επίσημα αυτοί οι δύο αξιωματούχοι του FDA με σοβαρές αμφιβολίες – και η άποψή τους σίγουρα υποστηρίζεται από την μη εντυπωσιακή εμπειρία του Ισραήλ με τις ενισχυτικές δόσεις— εισάγει ένα σημαντικό “σπάσιμο” στην αφήγηση ότι οι υπεύθυνοι εμπειρογνώμονες αξίζουν την εμπιστοσύνη και την τιμή μας.

Τι διακυβεύεται εδώ; Είναι κάτι περισσότερο από τις εχισχυτικές δόσεις. Πρόκειται για ολόκληρη την εμπειρία της κατάργησης του ελέγχου της διαχείρισης της υγείας από άτομα και ιατρικούς επαγγελματίες και την παράδοση σε μοντελοποιητές και κυβερνητικούς αξιωματούχους με εξαναγκαστική δύναμη!

-με πληροφορίες από >>infowars.com

-Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/covid-vaccine-earthquake-top-fda-scientists-write-letter-to-lancet-warning-against-faucis-booster-shots/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr