Home Greek News Τηλεφωνούν από το Μαξίμου σε όλα τα ΜΜΕ να “θάψουν” την είδηση του θανάτου! “Έφυγε” ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Τσιρώνης μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Τηλεφωνούν από το Μαξίμου σε όλα τα ΜΜΕ να “θάψουν” την είδηση του θανάτου! “Έφυγε” ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Τσιρώνης μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.

by _
0 comment 147 views

Τηλεφωνούν από το Μαξίμου σε όλα τα ΜΜΕ να “θάψουν” την είδηση του θανάτου! “Έφυγε” ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Τσιρώνης μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου…


Του Άρη Σπίνου
 

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 60χρονος Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και ποιητής, Γιώργος Τσιρώνης. Εδώ και μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κώμα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca. Δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του, στις 2 Απριλίου 2021, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι τα τηλεφωνήματα που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη στα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να μην παιχτεί η είδηση! Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία… πάλι μεγαλουργεί.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr