Home Κορωνοϊος ΠΡΟΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίου «Προορίζονται ΜΟΝΟ για να πιέζουν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν» (VIDEO)

ΠΡΟΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίου «Προορίζονται ΜΟΝΟ για να πιέζουν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν» (VIDEO)

by _
0 comment 172 views

ΠΡΟΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ: Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ παραδέχεται ότι τα διαβατήρια εμβολίου «Προορίζονται ΜΟΝΟ για να πιέζουν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν» (VIDEO)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Σεπτ. 2021, 19:49, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ  Zero Hedge….

Αγνοώντας ότι το μικρόφωνο ήταν ακόμη ανοιχτό, ο Ισραηλινός υπουργός Υγείας Νίτζαν Χόροβιτς παραδέχτηκε ότι τα διαβατήρια εμβολίου αφορούσαν κυρίως τον εξαναγκασμό σκεπτικιστών για να κάνουν το εμβόλιο.

Χωρίς να γνωρίζει ότι τα λόγια του μεταδίδονταν ζωντανά στο έθνος στο Κανάλι 12, ο Χόροβιτς είπε στην υπουργό Εσωτερικών Αγιέλετ Σάκετ ότι όχι μόνο η πράσινη κάρτα πρέπει να αφαιρεθεί ως απαίτηση για φαγητό σε υπαίθρια εστιατόρια, αλλά επίσης, «Και για τις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. »

«Επιδημιολογικά, είναι αλήθεια», είπε ο Χόροβιτς, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ότι σας λέω, το πρόβλημά μας είναι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει να τους [επηρεάσουμε] λίγο. αλλιώς, δεν θα βγούμε από αυτήν την [πανδημική κατάσταση] ».

Και ο Χόροβιτς αναγνωρίζει στην συνέχεια ότι το σύστημα δεν εφαρμόζεται.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

ΚΑΛΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr