Home ΗΠΑ Δείτε τους Δημοκρατικούς να ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, και αυτή τη φορά στην…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

Δείτε τους Δημοκρατικούς να ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, και αυτή τη φορά στην…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

by _
0 comment 220 views

Δείτε τους Δημοκρατικούς να ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, και αυτή τη φορά στην…ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!!!

ΔΕΙΤΕ 351.000 ψήφους «Ναι» να εξαφανίζονται από το σύνολο στις Εκλογές Ανάκλησης για τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Newsom, LIVE ΣΤΟ CNN (ΒΙΝΤΕΟ)…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Σεπτ. 2021, 10:44, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο Gavin Newsom είναι ένας ακροαριστερός κυβερνήτης ο οποίος έχει καταστρέψει την «χρυση πολιτεία» με τις πολιτικές COVID του. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, οι περισσότεροι πολίτες της Καλόρνια ήθελαν να τον…ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ (και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα από τις δημοσκοπήσεις) με αυτές τις εκλογές ανακλήσεως, οι οποίες εκλογές ήσαν εντελώς…ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΕΣ και ΦΤΙΑΧΤΕΣ -δυστυχώς!– από τα μεγάλα κέντρα λήψης αποφάσεων που τραβάνουν τα νήματα εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια και που ήθελαν ο Newsom να παραμένει στον θώκο του. 
Το ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ έγινε και κατά τις Προεδρικές Εκλογές του 2020 μεταξύ Τράμπ και Μπάιντεν. Οι Δημοκρατικοί είναι οι χειρίστου είδους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!! 
Στο ακόλουθο βίντεο, λοιπόν, από εχθές το βράδυ, βλέπουμε το CNN να αναδειχνεύει το μεγαλύτερο για τους ψηφορφούς της Καλιφόνια Ερώτημα σχετικά για το εάν θέλει ο Newsom να παραμένει κυβερνήτης ή όχι. (Ο Gavin Newsom είχε ήδη, υποτίθεται, το προβάδισμα σε αυτό το ερώτημα, το οποίο ήταν και ένα μεγάλο ψέμα, επειδή όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχαν ότι η πλειοψηφία των Καλιφορνέζων ήθελαν να τον ξεφορτωθούν και να τον αντικαταστήσουν με τον κο Larry Elder!) Ωστόσο, ξαφνικά, βλέπουμε τουλάχιστον 351.000 ψήφους “Ναι” να αφήνουν το σύνολο τους και να μεταφέρονται στο σύνολο των “Όχι”! Όλα συνέβησαν ζωντανά στον αέρα! Το “Ναι” σήμαινε, ναι θέλουμε να ανακληθεί ο Newsom ως κυβερνήτης, ενώ το “Όχι” σήμαινε ότι δεν θέλουμε να ανακληθεί.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Σημειωτέον – Ο Newsom είναι ανηψιός της κας…ΝΑΝΙ ΠΕΛΟΣΙ καθώς και το «καλό παιδό» των…ΡΟΚΦΕΛΕΡ και του ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!!

Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ “The Gateway Pundit” σχετικά με τις χθεσινές Εκλογές Ανακλήσεως για τον κυβερνήτη της Καλιφόνια Gavin Newsom (ο οποίος έχει καταστρέψει την «χρυση πολιτεία» με τις πολιτικές COVID του)….

Χθες το βράδυ στο CNN 351.000 ψήφοι «Ναι» εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης των εκλογών ανάκλησης Newsom στην Καλιφόρνια.

Αυτό συνέβη ζωντανά στο CNN χθες το βράδυ.

Αυτό συνέβη και στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Παρατηρήστε, ΠΑΝΤΑ επηρεάζει μόνο τους υποστηρικτές του Τραμπ και τους Ρεπουμπλικάνους.

Πρέπει να είναι σύμπτωση, σωστά;

_____

Πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/watch-351000-yes-votes-disappear-totals-newsom-recall-election-live-cnn-video/

_____

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr