Home Greek News ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ!!! – Έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής της Χριστίνας Σαμψωνίδου

ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ!!! – Έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής της Χριστίνας Σαμψωνίδου

by _
0 comment 147 views

Ο χρήστης Marianna Roupalioti Antoniadi είναι με τους Μαριάννα Ε. Ρουπαλιώτη και Dimitrios Pontikas.

4 ημ.

ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ,

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ !!

__________________________________

Έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής της Χριστίνας Σαμψωνίδου

Nikos Antoniadis <[email protected]>

Προς:

[email protected]

Πέμ, 9 Σεπ στις 4:36 μ.μ.

Κύριε Υπουργέ,

Από χθες το βράδυ όλη η χώρα παρακολουθεί μία πρωτοφανή ιστορία έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής της Χριστίνας Σαμψωνίδου, 31 ετών, από το Μικροχώρι Δράμας. Η γυναίκα αυτή είναι ετοιμόγεννη. Καταληκτική ημερομηνία για τον φυσιολογικό τοκετό είναι η επόμενη Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου.

Ο φυσιολογικός τοκετός όμως είναι απαγορευτικός για τη γυναίκα αυτή, λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος δισκοκήλης από την οποία πάσχει, ώστε ο φυσιολογικός τοκετός μπορεί να αποβεί μοιραίος ακόμη και για τη ζωή της.

Με αυτό το δεδομένο, την προηγούμενη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Δράμας για τον προγραμματισμένο προεγχειρητικό έλεγχο. Μεταξύ των άλλων υπεβλήθη σε rapid test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό, ενώ ελήφθη δείγμα για μοριακό έλεγχο. Μετά ταύτα, η καισαρική προγραμματίστηκε για την επομένη μέρα, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 730 π.μ.

Πράγματι, την Τρίτη, προχθές, η Χριστίνα Σαμψωνίδου μετέβη στο νοσοκομείο της Δράμας, όπου προετοιμάστηκε για την καισαρική και συνδέθηκε με τον καρδιοτοκογράφο. Τότε εισήλθε στον χώρο του χειρουργείου άτομο από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αλαλάζοντας “διώξτε την, διώξτε την”, σαν να είχε ανακαλύψει βόμβα στο νοσοκομείο.

Και πράγματι, κύριε Υπουργέ, την έδιωξαν !! Δεν την κράτησαν έστω σε απομόνωση υπό νοσοκομειακή επίβλεψη, αλλά την έστειλαν σπίτι της !!

Και πώς την έστειλαν;

Με τα πόδια, κύριε Υπουργέ !!

Με τα πόδια, την ετοιμόγεννη που έπρεπε να κατέβει με τεράστια δυσκολία και φριχτούς πόνους δύο ορόφους, και να πάει στο σπίτι της μόνη της.

Και ενώ, εκτός των άλλων, ήταν και θετική !!

Και τι της είπαν από το νοσοκομείο; Να έρθει την επόμενη Δευτέρα, αν εν τω μεταξύ δεν σπάσουν τα νερά της, να γίνει νέο τεστ, το οποίο θα είναι 100% αρνητικό (!!) και θα γίνει η καισαρική !!

Πώς γνωρίζει το νοσοκομείο της Δράμας ότι την Δευτέρα η Χριστίνα Σαμψωνίδου θα είναι 100% αρνητική ;; Συνεννόηση με τον …κορωνοϊό έκαναν ;;

Εν τω μεταξύ τα νερά μπορεί να σπάσουν, με ό,τι, επαναλαμβάνω, συνεπάγεται το ενδεχόμενο αυτό για την υγεία και τη ζωή της.



Και τι της είπαν από το νοσοκομείο της Δράμας; Ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα πάει σε αυτό, αλλά σε ένα εκ των “Παπαγεωργίου” και “Ιπποκράτειο” στην Θεσσαλονίκη !!

Με σπασμένα νερά, στην Θεσσαλονίκη και ήδη απαγορευτικό για αυτήν τον φυσιολογικό τοκετό !!

Σαν το σκυλί στο αμπέλι…

Πριν φτάσει στο σπίτι της, μετέβη σε ιδιωτικό εργαστήριο όπου ελήφθη δείγμα για μοριακό έλεγχο. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό!

Σας το επισυνάπτω.

Πλην όμως, από τον Ε.Ο.Δ.Υ., όταν την κάλεσαν για να την ενημερώσουν ότι αυτή και ο σύζυγός της έχουν τεθεί σε καραντίνα, της είπαν ότι δεν λαμβάνεται υπόψη το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα γιατί είναι από ιδιωτικό εργαστήριο και από τα εργαστήρια αυτά εκδίδονται ψευδή αποτελέσματα !!

Τότε, κύριε Υπουργέ, εκτός της δυσφήμησης όλων των ιδιωτικών εργαστηρίων της χώρας, τινάζεται στον αέρα και ο έλεγχος της “πανδημίας”, αφού εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, προσέρχονται στους εργασιακούς χώρους με …ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα, είτε αυτά είναι από ιδιωτικά εργαστήρια είτε είναι self test (πολλώ μάλλον, με τη “λογική” αυτή) !!

Γεννάται δε το ερώτημα, πώς εμπιστεύονταν (και εξακολουθούν και εμπιστεύονται)  τα νοσοκομεία χιλιάδες τεστ στα ιδιωτικά εργαστήρια, στα οποία τα ίδια έστελναν τα δείγματα, ενάμιση χρόνο τώρα ;;

Mάλιστα, από τον Ε.Ο.Δ.Υ. είπαν στην Χριστίνα Σαμψωνίδου, ότι αν σπάσουν τα νερά δεν μπορεί να πάει μόνη της στην Θεσσαλονίκη, ούτε να την πάει ο σύζυγός της, γιατί αμφότεροι είναι σε καραντίνα, και θα πρέπει να καλέσουν ασθενοφόρο να έρθει να την παραλάβει από την Θεσσαλονίκη (!!) και να τη μεταφέρει σε ένα από τα ανωτέρω νοσοκομεία !! Όταν για να πάει σπίτι της από το νοσοκομείο της Δράμας, τότε που την έδιωξαν κακήν κακώς, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα: Την έστειλαν να πάει κανονικότατα μόνη της !!



Τα οποία νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όμως, διαβάστε με προσοχή, δεν θα τη δεχθούν, γιατί, όπως είπαμε, το αρνητικό μοριακό τεστ δεν λαμβάνεται υπόψη !!

Πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα της κατάστασης που σας περιγράφω, τον εγκληματικό χαρακτήρα της εκτιθέμενης συμπεριφοράς των εμπλεκομένων στο ως άνω ιστορικό φυσικών προσώπων, και την απελπισία και απόγνωση της γυναίκας αυτής, η οποία κάθε λεπτό που περνάει κινδυνεύει να σπάσουν τα νερά της και να γεννήσει αβοήθητη με φυσιολογικό τοκετό, ο οποίος θα θέσει σε τεράστιο κίνδυνο τη ζωή της.

Σημειώστε ότι προσφερθήκαμε να καλύψουμε τα έξοδα ιδιωτικού νοσοκομείου, αλλά η απάντηση από όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία ήταν αρνητική, λόγω του δηλωθέντος θετικού αποτελέσματος στον Ε.Ο.Δ.Υ.  Ώστε η Χριστίνα παραμένει σε ομηρία, κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού. Σημειωτέον, επίσης, ότι το “θετικό” μοριακό αποτέλεσμα της Δράμας (και όπως μάθαμε, τελικά το δείγμα είχε σταλεί στην Αλεξανδρούπολη), δεν έχει παραδοθεί στην Χριστίνα, καίτοι το ζήτησε, ενώ ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής, της είπε ότι ούτε αυτός το έχει δει. Απλά, τον ενημέρωσαν. Όπως και την Χριστίνα. Και ότι τα χέρια του είναι “δεμένα”. Επομένως, δεν μπορούμε ούτε την αξιοπιστία του αποτελέσματος αυτού να ελέγξουμε, ώστε η Χριστίνα Σαμψωνίδου παραμένει όμηρος ενός τεστ που δεν έχει δει κανένας, ούτε και η ίδια, ενώ το αρνητικό τεστ που έχει δει όλη η Ελλάδα, δεν λαμβάνεται υπόψη !!

Και σημειώστε και κάτι τελευταίο. Όπως σας ανέφερα, το δείγμα της Χριστίνας Σαμψωνίδου εστάλη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπως την ενημέρωσε ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής. Πλην όμως, σε μία περίπτωση, όλως ενδεικτικώς από τις εκατοντάδες που έχω χειριστεί νοσηλειών στα δημόσια νοσοκομεία ενάμιση χρόνο τώρα, του αποβιώσαντος Χρήστου Καρτάλη, ο οποίος είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος από το νοσοκομείο της Δράμας σε αυτό της Αλεξανδρούπολης, και το δικό του δείγμα είχε σταλεί, κατά τους ιατρούς της Δράμας, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο όμως δεν το εξέτασε το ίδιο αλλά το έστειλε σε …ιδιωτικό εργαστήριο !! Ναι, από αυτά τα αναξιόπιστα που εκδίδουν ψευδή αποτελέσματα… Για την πληρότητα της αναφοράς στην περίπτωση αυτή, να σας ενημερώσω ότι το τεστ εκείνο δεν υπήρχε στον ιατρικό φάκελο του Χρήστου Καρτάλη…



Δια της παρούσης ζητώ την παρέμβασή σας.

Απευθύνω έκκληση να πραγματοποιηθεί πάραυτα η καισαρική στην Χριστίνα Σαμψωνίδου, στο νοσοκομείο της Δράμας, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Απευθύνω την έκκληση αυτή πριν είναι πολύ αργά, και βαρύνει και εσάς πλέον ο θάνατος μίας νέας γυναίκας.

Αθήνα, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr