Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!: Ματαιώθη το παγκόσμιο πρόγραμμα ταυτότητος COVID της Νέας Τάξης αφού οι Βρετανοί πολίτες διαδήλωσαν επι εβδομάδες…!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!: Ματαιώθη το παγκόσμιο πρόγραμμα ταυτότητος COVID της Νέας Τάξης αφού οι Βρετανοί πολίτες διαδήλωσαν επι εβδομάδες…!!!

by _
0 comment 235 views

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!: Ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου λέει ότι η κυβέρνηση δεν θα επιβάλει διαβατήρια εμβολίου Covid, απίθανον να επιβληθούν αποκλείσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων…!!!

από το RT
12 Σεπτεμβρίου 2021, 9:38 π.μ


Ματαιώθηκε το παγκόσμιο πρόγραμμα ταυτότητας COVID της Νέας Τάξης Πραγμάτων αφού οι Βρετανοί πολίτες διαδήλωσαν για εβδομάδες σε όλη τη χώρα…!!!…

Ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Σατζίντ Τζαβίντ ( Sajid Javid) ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η κυβέρνηση δεν θα εισάγει διαβατήρια Covid-19 μετά από επανεξέταση του θέματος και ότι δεν προβλέπει άλλα κλειδώματα, lockdown.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Andrew Marr Show του BBC, ο Javid είπε στον οικοδεσπότη Nick Robinson ότι οι Βρετανοί θα «πάρουν τα Χριστούγεννα» φέτος – σε αντίθεση με το 2020, όταν είπαν στις οικογένειες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον κατά τη διάρκεια των εορτών και να γιορτάσουν εικονικά.

Ο Τζαβίντ δήλωσε ότι «δεν περίμενε άλλα λουκέτα» κατά την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούσε «να δει πώς θα φτάσουμε σε ένα άλλο κλείδωμα». Ο υπουργός πρόσθεσε, ωστόσο, ότι “θα ήταν ανεύθυνο για οποιονδήποτε υπουργό Υγείας σε όλο τον κόσμο να τα βγάλει όλα από το τραπέζι”.

Ο Javid ανακοίνωσε επίσης την Κυριακή ότι, προς το παρόν, η κυβέρνηση θα εγκαταλείψει το σχέδιό της για την εισαγωγή εγχώριου διαβατηρίου εμβολίου για τον Covid-19.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/victory-uk-health-minister-says-govt-will-not-impose-covid-vaccine-passports-lockdowns-over-christmas-unlikely/

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Οι συνεχείς διαμαρτυρίες εναντίον όλων αυτών των τυραννικών μέτρων στην Αγγλία απέδωσαν τελικά στους διαδηλωτές!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΥΧΕΤΕ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ!!!

Κι εμείς από το GreekNewsOnDemand.com σας προειδοποιούσαμε επι μήνες για τα ύπουλα σχέδια της Βρετανικής Κυβερνήσεως για συνεχή lockdown εκεί κι όχι μόνο, και…ΔΟΞΩ ΤΩ ΘΕΩ…ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΞ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ) ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr