Home Κορωνοϊος ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Pfizer κι η BioNTech ετοιμάζονται να ζητήσουν έγκριση για το εμβόλιο Covid σε παιδιά 5-11 ετών!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Pfizer κι η BioNTech ετοιμάζονται να ζητήσουν έγκριση για το εμβόλιο Covid σε παιδιά 5-11 ετών!!!

by _
0 comment 137 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Pfizer κι η BioNTech ετοιμάζονται να ζητήσουν έγκριση για το εμβόλιο Covid σε παιδιά 5-11 ετών!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Σεπτ. 2021, 11:25, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το MailOnline διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά…

Η Pfizer και η BioNTech, που δεν αρκούνται στο «τρύπημα» των παιδιών άνω των 12 ετών με το εμβόλιο Covid, ετοιμάζονται τώρα να ζητήσουν έγκριση από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές φαρμακευτικές υπηρεσίες για το εμβόλιο τους σε παιδιά 5-11 ετών…

Ο Δρ Özlem Türeci, Επικεφαλής Ιατρός για το BioNTech, δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Der Spiegel ότι οι εταιρείες πρόκειται να δημοσιεύσουν σύντομα αποτελέσματα από τη μελέτη τους σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών και θα ζητήσουν την έγκριση του μπολιού για χρήση έκτακτης ανάγκης από το US Food and Drug Administration (FDA, Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ) και άλλες υπηρεσίες.

“Τις επόμενες εβδομάδες, θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της μελέτης μας για παιδιά 5-11 ετών παγκοσμίως στις αρχές και θα υποβάλουμε αίτηση για έγκριση του εμβολίου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα”, δήλωσε ο Türeci.

Πρόσθεσε ότι ο τύπος εμβολίου είναι ο ίδιος με αυτόν που εγκρίθηκε για εφήβους και ενήλικες, αλλά ότι το μέγεθος της δόσης είναι μικρότερο.

Επί του παρόντος, το εμβόλιο Pfizer είναι εγκεκριμένο μόνο για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λίγες ώρες μετά το νέο από την Pfizer και την BioNTech, ο FDA είπε ότι τα δεδομένα κλινικών δοκιμών που υποβλήθηκαν από τους κατασκευαστές εμβολίων πρέπει να περιλαμβάνουν περίοδο παρακολούθησης τουλάχιστον δύο μηνών μετά την τελική δόση για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. …

Περίπου 4.500 νεαρά παιδιά έχουν εγγραφεί σε σχεδόν 100 κλινικές δοκιμές σε 26 πολιτείες των ΗΠΑ, τη Φινλανδία, την Πολωνία και την Ισπανία. …

Εάν αποδειχθεί ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, η δοκιμή δεν θα “τυφλωθεί” (δηλαδή, δεν θα αποκρυφτεί από κοινό) κατά την παρακολούθηση των έξι μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιτρέπεται σε εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο να κάνουν τον εμβολιασμό.

Οι δοκιμές για παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως τεσσάρων ετών είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και θα επεκταθούν μόλις οι ερευνητές καθορίσουν την ασφάλεια.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Οπότε, είναι ολοφάνερο πως πάνε τώρα για μικρά μας παιδιά για να τα ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ, όχι μόνο με το αζημίωτο,  αλλά και με βάση την υπουλότατη νεοταξική ατζέντε της Ελίτ για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΜΑΣ…ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!!!

Στο παραπάνω άρθρο, παρατηρούμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ διότι, από τη μία, χρησιμοποιούν τη φράση «έγκριση του μπολιού για χρήση έκτακτης ανάγκης», αλλά, από την άλλη, χρησιμοποιούν και την λέξη…«ΕΓΚΡΙΣΗ» ή «ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ» αφήνοντας να εννοηθεί ότι μιλάμε περι…ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ και όχι, απαραιτήτως, περι αδείας χρήσεως εκτάκτου ανάγκης. Το κάνουν αυτό για να τηρούνται τα προσχήματα αυτής της ΑΠΑΤΗΣ, διότι αφενός, θέλουν να συνεχίσουν να επωφελούνται της χρήσεως εκτάκτου ανάγκης με το αζημίωτο αλλά, αφετέρου, θέλουν και να φαίνεται πως υπάρχει εν ισχυϊ πλέον αυτή η λεγόμενη «έγκρισις» του εμβολίου (εν προκειμένω της Pfizer) ώστε να καταστεί «έμπιστο» στα μάτια του κόσμου, που όταν πάνω να εμβολιαστούν, νομίζουν πως λαμβάνουν το «εγκρεκριμένο» πλέον εμβόλιο σύμφωνα -δήθεν!– του FDA.

ΚΑΜΙΑ εταιρεία, είτε η Pfizer είτε η BioNTech, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΟΥΣ ΤΟΥ FDA, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΌΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΣΤΕΙ Ή / ΚΑΙ ΠΕΘΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ…ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΗΣ PFIZER, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΗΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ‘ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ…ΟΛΕΣ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ– ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ή / ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΗΠΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!

Όσο για τη ΨΕΥΤΙΚΗ «έγκριση» του μπολιού της Pfizer, διαβάστε το κάτω άρθρο μας…

ΒΟΜΒΑ!!! – ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ η δήθεν «έγκριση» του μπολιού Pfizer από το FDA!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας πάλιν για τη Pfizer….

«ΣΟΚ» – Ανεμβολίαστοι ο Μπουρλά και οι υπάλληλοί του – Έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι η Pfizer δεν επιβάλλει εμβόλια στους υπαλλήλους της

_______

Πηγές >>

https://www.dailymail.co.uk/health/article-9977965/Pfizer-planning-seek-approval-COVID-19-vaccine-children-aged-five-older.html

https://dailysceptic.org/2021/09/10/pfizer-preparing-to-seek-approval-for-its-covid-vaccine-in-5-11-year-olds/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr