Home ΚΟΣΜΟΣ Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 20 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 20 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!

by _
0 comment 311 views

Σαν σήμερα: Οι Επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 20 Χρόνια Μετά – Όλη η Αλήθεια – Μια Δουλειά εκ των ΕΣΩ από τον Μπούς και το…ΙΣΡΑΗΛ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Σεπτ. 2021, 17:17, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο, που αποτελείται από διάφορα και αποκαλυπτικά υπο-άρθρα που έχουμε βγάλει εδώ και χρόνια για αυτό το μεγάλο ιστορικό γεγονός, αποτελεί…ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ εις βάρος όλων των εμπλεκόμενων εις αυτό. Και…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ…υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που έχουν εμπλακεί σε αυτό, όπως μεγάλοι και γνωστοί Αμερικανοί πολιτικοί, το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ, το…ΙΣΡΑΗΛ, ο «καλύτερος σύμμαχος» των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, και όχι μόνο.

Οι δράστες αυτού του τεραστίων διαστάσεων εγκλήματος ΔΕΝ είναι αυτοί που σας είπαν ότι έκαναν αυτό το μεγάλο χτύπημα κατά των ΗΠΑ–και όλου του κόσμου εδώ που τα λέμε. Η επίσημος έκθεσις περι αυτού της Ομοσπονδιακής Κυβερνήσεως των ΗΠΑ «μπάζει» από παντού και αποτελεί μεγάλον…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΝ του τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ εκείνην την ημέρα, την τραγικήν. Κι όταν πρωτο-κυκλοφόρησε το 2004, οι 6 εκ των 10 Επιτρόπων της κυβερνητικής Επιτροπής περι αυτού βγήκαν στη δημοσιότητα και είπον ξεκάθαρα, ότι, η Κυβέρνησις Μπούς λέγει…ΨΕΜΑΤΑ κι ότι αυτό που έβγαλαν αποτελεί μεγάλην συγκάληψιν των…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ της όλης υποθέσεως αυτής.

Π.χ., η κυβέρνησις ΔΕΝ συμπεριέλαβε εις την «επίσημον» έκθεσιν το γεγονός πως πριν, κατά και μετά τα ΔΗΘΕΝ «χτυπήματα» με «αεροπλάνα της γραμμής» (που είναι ένα μεγάλο ΨΕΥΜΑ), ακούγονταν…εκρήξεις στους Λευκούς Πύργους. Υπάρχει καταγεγραμμένοι…ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ που έχουν μιλήσει για αυτό πράγμα. Κι όμως, τα περισσότερα βίντεο σχετικά με όλα αυτά τα έχουν…ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE!!! Χμμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Πάντως, ΤΙΠΟΤΕ από όλα αυτά ΔΕΝ συμπεριελήφθησαν στην έκθεσιν της κυβερνήσεως!!!

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο, Το πρώτο δείχνει τους πυροσβέστες να κάνει λόγο για…ΕΚΡΗΣΕΙΣ που είχαν ακούσει να γίνονται ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ!!!…



Στο δεύτερο βίντεο ακούμε άναυδοι τον ακόλουθο δημοσιογράφο να μας περιγράφει πως μόλις έγινε μια μεγάλη…ΕΚΡΗΞΙΣ, και με το που είπε αυτό, άρχισε αμέσως να…ΚΑΤΑΡΡΕΙ ένας από τους Λευκούς Πύργους ΧΩΡΙΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Δείτε το!….

Στο τρίτο βίντεο ακούμε αυτόπτες μάρτυρες να μας περιγράφουν τις εκρήξεις που έγιναν στο…ΥΠΟΓΕΙΟ των Πύργων ΠΡΙΝ το πρώτο και «επίσημο» «χτύπημα» με «αεροπλάνο!!!…



 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΠΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η…ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ…!!!

Ωστόσο, πριν δύο χρόνια σας είχαμε ενημερώσει ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ επρόκειτο να αναθεωρήσει νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά για να γκρεμιστούν οι Δίδυμοι Πύργοι στις 11 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα επίσημη έρευνα. Η έρευνα αυτή είναι…ΑΚΟΜΗ σε εξέλιξη. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν και μερικά…ΚΩΛΗΜΑΤΑ που την…. εμποδίζουν. Περισσότερα εδω.

Κυβερνητικοί αξιοματούχοι, τόσο του FBI (όπως ο κος John Williams) όσο και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών (Barry Jennings), που τα έζησαν όλα από κοντά, και που στη συνέχεια, αποκάλυψαν την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε την 11η Σεπτ., όλως περιέργως, ΔΕΝ είναι πλέον εν ζωή, έχουν…ΠΕΘΑΝΕΙ. Μερικοί από αυτούς πέθαναν την ίδια την ημέρα του χρυπήματος, άλλα πέθαναν μήνες ή και μερικά χρόνια μετά. Άλλοι αναγκάστηκαν να…ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΟΥΝ από τις ΗΠΑ διότι είδαν και κατέγραψαν πράγματα που…ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να καταγράψουν.

Όσο για τα «αεροπλάνα», αυτά ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. Απλά αυτά που είδαμε στις τηλεοράσεις εκείνη την ημέρα ήταν προϊόν…ΜΟΝΤΑΖ, που είχαν επεξεργαστεί οι χειριστές της όλης απάτης αυτής, μέσα στα πλάνα που μας έδειχναν κατά κόρον τα ΜΜΕ, με καθυστέρηση ολίγων λεπτών διότι έπρεπε να ενσωματώσουν στα γρήγορα ψεύτικες εικόνες «αεροπλάνων» στα πλάνα ώστε να συγχρονιστούν με τις…ΕΚΡΗΞΕΙΣ, που γίνονταν…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ώστε να γίνουν πιστευτά αυτά τα ψεύτικα «πλάνα» στα μάτια του κόσμου!!!



Επίσης δεν υπήρχαν ούτε συντρίμμια από τα “αεροπλάνα” χωμένων μέσα στα μεγάλα ανοίγματα που ανοίχθησαν μέσα στους Πύργους.

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο που τα αποδεικνύει όλα…

Και μετά την ολοκλήρωσιν της Επιτροπής αυτής, ένας πολύ καλός συνάδελφός μας εδώ στο Λος Άντζελες, ο κος Jeremy Roth Kuschell, μεγάλος ακτιβιστής της ομάδος ακτιβιστών “We Are Change Los Angeles”, στο περιθώριον της ολοκληρώσεως της διάρκειας της Επιτροπής, ερώτησε έναν εκ τους εποτρόπους, που ήταν και βουλευτής της Μινεσότα, σχετικά με τις απόψεις για την 11η Σεπτ., ο οποίος του είπε τα εξής απίστευτα, ότι, αυτό ήταν μια δουλεία της…ΕΛΙΤ που την είχαν εν τω γίγνεσθαι, στα «σκαριά», εδώ και δεκαετίες!!!

Υπάρχουν πολλές επαγγελματικές ομάδες και ενώσεις, όπως οι Πιλότοι για την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου (Pilots for 9-11 Truth) και οι Αρχιτέκτονες για την 11η Σεπτεμβρίου (Architects & Engineers for 9/11 Truth), που αποκάλυψαν τα ψέματα της κυβέρνησης σχετικά με όλα αυτά.



Εν ολίγοις, ο Τζόρτζ Μπούς και η διοίκησίς του, εν συνεργασία με το…ΙΣΡΑΗΛ, έκαναν το μεγάλο χτύπημα αυτό κι η αλήθεια περι αυτού συγκαλύπτεται εδώ και 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Κι οι μοναδικοί Γερουσιασταί του Κογκρέσου που είχαν θάψει την οποιαδήποτε έρευνα για αυτό δεν ήσαν άλλοι τον ίδιον τον…ΤΖΟ τον…ΜΠΑΙΝΤΕΝ και τη…ΝΑΝΣΙ τη….ΠΕΛΟΣΙ!!! Και όπως είπα παραπάνω, η επίσημος έκθεσις της κυβερνήσεως Μπούς αποτελούσε μεγάλον ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΝ όσον αφορά τους….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ που κάθονταν στον…ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ!!!

Διαβάστε λοιπόν τα κάτω άρθρα μας που θα σας ανοίξουν ΠΛΗΡΩΣ τα μάτια σχετικά με αυτό…

Και τότε, την 9/11/01, μας έλεγαν στην Αμερική & στην Ελλάδα να μείνουμε μέσα!

Ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (Ronald S. Lauder), Αντώνης ΣΑΧΛΑμαράς και η Χρυσή Αυγή. Οι Εβραίοι που έδωσαν διαταγή στον Σαμαρά να βάλει φυλακή τους Χρυσαυγίες το 2013, τυχαίνει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της 11ης ΣΕΠΤ του 2001 σε συνεργασία με την κυβέρνηση Μπούς!!!…

Μια διεθνής μεγάλη επιτροπή θα εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση

Πρόβλεψε τον Τράμπ & τη δολοφονία του Κένεντι & την 11η Σεπτ. η «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο»!!!

Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001…

Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;;;…

Το ξέρατε ότι ο κος Εχούντ Μπαράκ είναι και ένας από τους κύριους «αρχιτέκτονες» του μεγάλου ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, της…ΕΝΔΕΚAΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2001;;;

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr