Home ΚΟΣΜΟΣ Θηλάζον βρέφος πέθανε με θρόμβους αίματος και φλεγμονή των αρτηριών μετά τον εμβολιασμό της μητέρας!!!

Θηλάζον βρέφος πέθανε με θρόμβους αίματος και φλεγμονή των αρτηριών μετά τον εμβολιασμό της μητέρας!!!

by _
0 comment 227 views

Το βρέφος που θήλαζε πέθανε με θρόμβους αίματος, φλεγμονή των αρτηριών μετά τον εμβολιασμό της μητέρας Pfizer, αναφέρει η έκθεση VAERS…
Η υπόθεση είναι το δεύτερη γνωστό περιστατικό θανάτου μωρού που θηλάζει…

Σελέστ ΜακΓκόβερν
Δευ 6 Σεπ 2021 – 9:46 π.μ. EDT


(LifeSiteNews) – Ένα μωρό ηλικίας έξι εβδομάδων που θηλάζει αρρώστησε ανεξήγητα με υψηλό πυρετό αφού η μητέρα του έλαβε ένα εμβόλιο COVID-19 και πέθανε εβδομάδες αργότερα με θρόμβους αίματος στις «σοβαρά φλεγμονώδεις αρτηρίες» του, σύμφωνα με μια έκθεση ανεπιθύμητων ενεργειών που εστάλη στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μια άγνωστη 36χρονη γυναίκα από το Νέο Μεξικό είπε ότι έλαβε την πρώτη δόση του Pfizer Covid-19 στις 4 Ιουνίου 2021 όταν θήλαζε το βρέφος της ηλικίας έξι εβδομάδων, σύμφωνα με μια έκθεση που κατατέθηκε στο  σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου (VAERS).

«Στις 17 Ιουλίου, το μωρό μου πέθανε», λέει η έκθεση, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο VAERS στις 13 Αυγούστου 2021.

Θρόμβοι αίματος, φλεγμονώδεις αρτηρίες

Το αγοράκι «αρρώστησε πολύ με υψηλό πυρετό» στις 21 Ιουνίου, όταν νοσηλεύτηκε με ενδοφλέβια αντιβίωση για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο για μια υποτιθέμενη βακτηριακή λοίμωξη.

Η έκθεση VAERS λέει ότι οι εξετάσεις στο νοσοκομείο «δεν βρήκαν ποτέ συγκεκριμένα βακτήρια» και χαρακτήρισαν τη διάγνωσή του «σήψη αρνητικής καλλιέργειας» (culture-negative sepsis). Αναφέρει ότι στο τέλος της παραμονής του στο νοσοκομείο των δύο εβδομάδων βρέθηκε θετικός στον ρινοϊό και στάλθηκε στο σπίτι.

Στο σπίτι, το μωρό ανέπτυξε περαιτέρω συμπτώματα την επόμενη εβδομάδα, όπως πρησμένο βλέφαρο, «περίεργα εξανθήματα» και έμετο. Η μητέρα του τον επέστρεψε στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου όταν διαγνώστηκε με “άτυπη νόσο Kawasaki”

Αφού το μωρό επεστράφη στο νοσοκομείο στις 15 Ιουλίου, «πέθανε λίγο αργότερα από θρόμβους στις πολύ φλεγμονώδεις αρτηρίες του», αναφέρει η έκθεση VAERS που αναφέρει ανακριβώς την ηλικία της μητέρας, τα 36 έτη, ως την ηλικία του αποθανόντος.

Λίγες άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση παρέχονται. Η μητέρα του αναφέρει ότι είχε γεννηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα όταν εμφάνισε σκωληκοειδίτιδα.

Στην αναφορά στο σύστημα των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου, έθεσε το ερώτημα για το ρόλο του εμβολίου στο θάνατο του μωρού της. «Είμαι περίεργος αν η πρωτεΐνη ακίδα θα μπορούσε να έχει περάσει από το μητρικό γάλα και να προκαλέσει φλεγμονώδη αντίδραση στο παιδί μου. Λένε ότι η νόσος Kawasaki εμφανίζεται πολύ παρόμοια με το σύνδρομο φλεγμονώδους πολλαπλού συστήματος στα παιδιά που βλέπουν σε λοιμώξεις μετά τον Covid », είπε.

«Ωστόσο, αν γνωρίζουν ότι τα αντισώματα περνούν από το μητρικό γάλα ως καλό πράγμα, τότε γιατί να μην περάσει η πρωτεΐνη-ακίδα επίσης από το μητρικό γάλα και ενδεχομένως να προκαλέσει προβλήματα;».

Περισσότερα εδώ >> https://www.lifesitenews.com/news/nursing-baby-died-with-blood-clots-inflamed-arteries-following-mothers-pfizer-shot-vaers-report-says/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr