Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Φάουτσι κατήντησε ο ΤΡΑΜΠ!!! Το FDA κι ο Φάουτσι του είπαν να μην βγάλει τόσο γρήγορα τα μπόλια και δεν τους άκουσε. Τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτίας του!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Φάουτσι κατήντησε ο ΤΡΑΜΠ!!! Το FDA κι ο Φάουτσι του είπαν να μην βγάλει τόσο γρήγορα τα μπόλια και δεν τους άκουσε. Τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτίας του!!!

by _
0 comment 298 views

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Δρ. Φάουτσι κατήντησε ο…ΤΡΑΜΠ!!! Πίεζε τον Φαούτσι να βγάλει τα εμβόλια πρόωρα και ηρνήθη και τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ διότι τον Δρ. τον παρέκαμψε καθώς και το…FDA!!!…

Πίεζε τον Φαούτσι να βγάλει τα εμβόλια πρόωρα και ηρνήθη!!! 
Τράμπ: «Είμαι ο πατήρ του εμβολίου»…
Τράμπ: «Ο Δρ Fauci είπε ότι η έγκριση του εμβολίου θα πάρει 3 έως 5 χρόνια. Πίστευε ότι δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό γιατί θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να αποκτηθεί.»…
Τράμπ: «Πάλεψα με τον FDA και τους πιέσαμε να βγάλουν το εμβόλιο μέσα σε 9 μήνες αντί για 5 χρόνια»…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Σεπτ. 2021, 17:01, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΡΟΣΕΞΤΕ… Παραθέτουμε τα λόγια του ίδιου του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ…

Στο πρόσφατο άρθρο μας τίτλο Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι! σας καταδείξαμε αυτό για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ «εγκρίσεις» του FDA και της αμερικανικής κυβερνήσεως για τα εμβόλια κορωνοϊού ΔΕΝ ξεκίνησε πρόσφαστα με τη διοίκηση του Μπάιντεν, αλλά του…ΤΡΑΜΠ. Από το Δεκ. του 2020 και μετά, ο πρόεδρος Τράμπ έλεγε ότι το εμβόλιο της Moderna είναι «εγκεκριμένο» από το…FDA….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και παρ όλο που αυτό ήταν και ΕΙΝΑΙ ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ, ο κος Τράμπ ΔΕΝ έχει μετανιώσει για αυτό!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/09/05/%ce%b5%ce%a

Διαβάστε τώρα την εξής ελληνική μετάφραση του παρακάτω βίντεο όπου ο Τράμπ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ που διέπραξε ο ΙΔΙΟΣ με την δρομολόγηση των ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ που, μέχρι τώρα, έχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Υπάρχουν όμως αναφορές ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να έχει φτάσει πλέον στα…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Τα δικά μας σχόλια είναι στα κόκκινα…

Πάλεψα με τον FDA και τους πιέσαμε να βγάλουν το εμβόλιο μέσα σε 9 μήνες αντί για 5 χρόνια. (Ως εκ τούτου, ο Trump παρέκαμψε σκόπιμα τις διαδικασίες ασφαλείας και τις οδηγίες του FDA για την κατάλληλη έγκριση των εμβολίων!)

Δεν νομίζω ότι θα είχε γίνει ποτέ γιατί, σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς τους, δεν θα το είχαν κάνει ποτέ. (ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΝ!!!)

Το εμβόλιο δεν θα σώσει μόνο τη χώρα μας αλλά και τον κόσμο. (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕΓΑΛΑ!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ!!!)



Πολύ ηλίθιο πράγμα που σταμάτησε η κυκλοφορία του εμβολίου Johnson & Johnson. (ΝΑΙ, μιλάμε για το ΙΔΙΟ εμβόλιο που σκότωνε πολλούς και προκαλούσε μυριάδες παρενέργειες!!!)

Οι μη εμβολιασμένοι θέλουν να κάνω μηνύματα δημόσιας υπηρεσίας σχετικά με το εμβόλιο. (ΔΗΛΑΔΗ, αυτό ΕΝΟΧΛΕΙ τον Τράμπ που του ζητάνε οι ανεμβολίαστοι να κάνει μερικές εμφανίσεις στην τηλεόραση για τους…ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.)

Κατά κάποιο τρόπο, είμαι ο πατέρας του εμβολίου επειδή ήμουν αυτός που πίεσε να γίνει αυτό σε λιγότερο από εννέα μήνες. Ήταν ένα θαύμα. (Ναι, ναι, ναι. Είναι «ΘΑΥΜΑ» που δολοφονείται τόσος πολύς κόσμος χάρη στον…ΤΡΑΜΠ!!!)



Ο Δρ Fauci είπε ότι η έγκριση του εμβολίου θα πάρει 3 έως 5 χρόνια. Πίστευε ότι δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό γιατί θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να αποκτηθεί. [ΠΟΙΑ «έγκριση»??? Όλα τα εμβόλια είναι «εγκερκριμένα» και δεν το πήραμε αυτό χαμπάρι??? Μιλάμε εδώ σε γενικές γραμμές ο Τράμπ. Αλλά το γεγονός πως ΟΥΤΕ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (μέσω της άδειας χρήσεως εκτάκτου ανάγκης και ΟΧΙ μέσω «εγκρίσεως» όπως ισχυρίζεται ο πρ. Πρόεδρος) είναι ενδεικτικό του γεγονότος πως ακόμη κι ο Ντόναλντ Τράμπ, ο δήθεν « αντισυστημικός πατριώτης» είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…Δρ. ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΟΥΤΣΙ!!!]

Έγώ έσπρωξα τον FDA όπως δεν είχαν σπρωχθεί ποτέ πριν. Δεν θα έλεγα ακριβώς ότι είναι ερωτευμένοι μαζί μου. Πρόκειται για μια πολύ γραφειοκρατική οργάνωση. Τους έσπρωξα σαν να μην έχουν σπρωχτεί ποτέ πριν και γι ‘αυτό έχουμε το εμβόλιο. (ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΠΙΕΣΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, κτλ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Δεν γνωρίζει ο Τραμπ ότι, κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου 5 χρόνια ή περισσότερα για να εγκριθεί ένα εμβόλιο μέσω του FDA για ευνόητους λόγους ;! Και δεδομένου ότι αυτό ισχύει για τα κανονικά εμβόλια, πόσω μάλλον θα ίσχυε αυτό στην περίπτωση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, το πιο περίπλοκο εμβόλιο σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ;!)

Θα συνιστούσα το εμβόλιο σε όλους και θα το συνιστούσα σε άτομα που δεν θέλουν να το κάνουν και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους με ψήφισαν, ειλικρινά σας το λέγω. (ΑΠΙΘΑΝΟΝ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟ 2016!!!)

Ο Τράμπ μιλάει συνέχεια (από το Δεκ. του 2020 μέχρι σήμερα) περι…ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ των εμβολίων και ΟΧΙ περι άδειας χρήσεως εκτάκτου ανάγκης!!! Και παρόλο που πολλοί προσπαθούν να τον διορθώσουν πάνω σε αυτό, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ!!! ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!

Και αυτό που είπε ότι πάλεψε με τον FDA και «τους πιέσαμε να βγάλουν το εμβόλιο μέσα σε 9 μήνες αντί για 5 χρόνια» είναι μεγάλη παραδοχή του γεγονότος πως…ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!



Δεδομένων πάντων τούτων, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ δεν προτείνουμε μόνο τη σύλληψη και παραπομπή του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών -για προφανείς λόγους– αλλά και του…ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ» ΔΙΟΤΙ…

  • Ήταν ο ΤΡΑΜΠ που ξεκίνησε αυτήν την ψευτοπανδημία του ΨΕΥΔΟ-COVID…
  • Ήταν ο ΤΡΑΜΠ που ενέκρινε το ύπουλο και…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ σχέδιον εμβολιασμού του ΟΗΕ που λέγεται GAVI (Global Vaccine Alliance) και που έχει να κάνει με τον εμβολιασμόν…ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ…
  • Ηταν ο ΤΡΑΜΠ που πρωτοξεκίνησε αυτές τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ «εγκρίσεις» των εμβολίων…
  • Και είναι ο ΤΡΑΜΠ που συνεχίζει να ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!!!…

ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΩΝ ΧΗΜΑΙΡΙΚΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΝ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΚΑΜΨΕ ΚΑΙ ΤΟ FDA ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ…ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ FDA ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ…ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ….!!!

Ὄσο για τον πιθανό πραγματικό αριθμό νεκρών από τα τρυπήματα, διαβάστε επίσης R.Fuellmich: «Μισό εκατ. άνθρωποι πέθαναν μετά τον εμβολιασμό στις ΗΠΑ – Μας έχουν πει ψέματα»(βίντεο) για περισσότερα. Αυτό αφορά ΜΟΝΟ τους νεκρούς στις ΗΠΑ.

Και τέλος, και αυτό το αφιερώνουμε στον…ΤΡΑΜΠ, στο άρθρο μας από τον περασμένο Μαρτιο φέτος με τίτλο Δηλώση βόμβα της FDA των ΗΠΑ: «Δεν θα εγκρίνουμε ένα εμβόλιο (COVID) που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις δικές μας οικογένειες» σας είχαμε αποκαλύψει πως ο επικεφαλής του FDA επι Τράμπ, κος Stephen Hahn, είχε δηλώσει πέρσι ότι το FDA δεν θα εγκρίνει ένα εμβόλιο «που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις οικογένειές μας»…!!!

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/03/%ce%b4%ce%b7%c

Α, και κάτι τελευταίο…

Ο Τζό Μπάιντεν έχει τον Ντόναλντ Τράμπ να ευχαριστήσει που είναι εις θέσιν πλέον να ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ…ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ, κάτι το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από…ΣΗΜΕΡΑ….!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου ο Τράμπ μίλησε στο FOX NEWS περι τα τέλη του Μαρτίου φέτος για όλα αυτά και…ΦΡΙΞΤΕ γιατί είναι…ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΕΓΆΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ» ΤΟΥ με τα θανατηφόρα μπόλια!!…

English transcription:

I fought with the FDA and we got them to roll out the vaccine within 9 months instead of 5 years.

I don’t think it would have ever been done because, according to their rules and regulations, they would have never done it.

The vaccine will not only save our country but the world.

It was stupid to pause the circulation of the Johnson & Johnson vaccine.

The unvaccinated want me to do public service messgaes about the vaccine.

In some way, I am the father of the vaccine because I was the one that pushed for it to get it done in less than nine months. It was a miracle.

Dr. Fauci said that the vaccine approval would take 3 to 5 years. He thought that it wouldn’t be that effective because it would take so long to get.

I pushed the FDA like they have never been pushed before. I wouldn’t exactly say that they are in love with me. This is a very bureaucratic organization. I pushed them like they have never been pushed before and that why we have the vaccine.

I would recommend the vaccine to everyone and i would recoomend it to people who do not want to take it and a lot of those people voted for me, frankly.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr