Home ΚΟΣΜΟΣ Εμφύλιος στην Ιταλία : Έφοδοι σε σπίτια ανεμβολίαστων, τους κατηγορούν πως ετοίμαζαν ένοπλες επιθέσεις

Εμφύλιος στην Ιταλία : Έφοδοι σε σπίτια ανεμβολίαστων, τους κατηγορούν πως ετοίμαζαν ένοπλες επιθέσεις

by _
0 comment 181 views
Εμφύλιος στην Ιταλία : Έφοδοι σε σπίτια ανεμβολίαστων, τους κατηγορούν πως ετοίμαζαν ένοπλες επιθέσεις
Εμφύλιος στην Ιταλία : Έφοδοι σε σπίτια ανεμβολίαστων, τους κατηγορούν πως ετοίμαζαν ένοπλες επιθέσεις

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021

Εμφύλιος στην Ιταλία : Έφοδοι σε σπίτια ανεμβολίαστων, τους κατηγορούν πως ετοίμαζαν ένοπλες επιθέσεις


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ. Η όλη υπόθεση αυτή ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ να πούμε το λιγότερο. Αυτοί οι δήθεν «αντιεμβολιαστές» ακούγονται περισσότερο σαν…πράκτορες!


Εφόδους σε σπίτια αντιεμβολιαστών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ιταλική αστυνομία στις πόλεις Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Πάδοβα, Μπέργκαμο και Ρέτζιο Εμίλια.

Κατηγορούνται ότι προσπαθούσαν μέσω διαδικτύου να οργανώσουν βίαιες κινητοποιήσεις κατά των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι. Παράλληλα, κατασχέθηκαν προσωπικά αντικείμενα, κυρίως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοι υπολογιστές.

Σύμφωνα με τον Τύπο, μια ομάδα με οκτώ μέλη (5 γυναίκες και τρεις άνδρες) είχε εκφράσει την πρόθεση να προμηθευθεί μαχαίρια και να προχωρήσει στην κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών. Τους απαγγέλθηκε η κατηγορία υποκίνησης βίαιων πράξεων, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν προκύπτει να ανήκουν σε κάποιο κόμμα ή πολιτική οργάνωση.

Όπως γράφει η εφημερίδα La Republica, ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας του Μιλάνου Αλμπέρτο ​​Νομπίλι και ο εισαγγελέας, δήλωσαν ότι η Κρατική Αστυνομία ξεκίνησε τα ξημερώματα: 8 έρευνες μόνο στο Μιλάνο και αρκετές άλλες στο Μπέργκαμο, τη Ρώμη, τη Βενετία, την Πάντοβα και το Ρέτζιο Εμίλια.



Οι «βίαιες ενέργειες» που σχεδίαζαν, ακόμη και με τη χρήση όπλων, «είχαν ως στόχο να αλλάξουν ή να επηρεάσουν την κυβερνητική και θεσμική πολιτική για τις εκστρατείες εμβολιασμού»

Επίσης γίνεται αναφορά ότι μερικοί από αυτούς σε συνομιλίες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αγοράσουν όπλα και είχαν επίσης τηλεφωνήσει σε κάποια οπλοστάσια για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την αγορά χάλκινων αρθρώσεων, χωρίς να γνωρίζουν ότι πρόκειται για απαγορευμένο όπλο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν όπλα διαφόρων ειδών, κατάνα, σπαθιά, μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, blackjack



Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα La Repubblica, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας είχαν σκοπό να πάρουν μέρος σε κινητοποίηση κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία -και ιδίως του πράσινου πάσου εμβολιασμένου- η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ρώμη το Σάββατο.

ΠΗΓΗ : el.gr

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ – La Republica / photo: screenshot)

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

http://www.oparlapipas.gr/2021/09/emfilios-italia.html?fbclid=IwAR2_yl_0itjrX9byGYvfrojj2nDLscEEgmfwfsE2h3qSOcYTvSIgphQ5WaE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr