Home Greek News Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!

Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!

by _
0 comment 116 views
Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!
Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!

Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο άνθρωπος αυτός μήνυσε τους γιατρούς γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ότι διασωλώνοντάς τον, έβαλαν την ζωή του σε μεγάλο ΚΙΝΔΥΟ, διότι οι άνθρωποι που εχουν πεθάνει καθ όλη τη διάρκεια αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, οπουδήποτε στον κόσμο, μόνο από «COVID» ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ (αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), αλλά από το δηλητηριώδες «φάρμακο» Remdemisvir, άλλα αίτια (που μετατρέποντας μετά και ως δια μαγείας σε «Κόβιντ) και τους…ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τους αναπνευστήες των διασωληνομένων!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. 

«Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής διοικητής

Εργαζόμενος στο νοσοκομείο του Ρίου είναι τελικά ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν.

Σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής διοικητής Δημήτριος Μπάκος αναφέρει ότι ο ασθενής που νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, και στη συνέχεια μήνυσε το προσωπικό το οποίο βοήθησε στην περίθαλψή του, είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο του Ρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο εν λόγω ασθενής που επικαλείσθε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.



Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας.Μετά από τη δύσκολη αυτή περιπέτεια του ο ασθενής αποθεραπεύθηκε και κατάφερε να αντιμετωπίσει το δύσκολο αυτό ιό και να επανέλθει στην εργασία του.

Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα Εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου.



Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του.

Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση του ασθενούς ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας.

https://www.protothema.gr/greece/article/1159472/patra-ergazomenos-sto-nosokomeio-tou-riou-o-50hronos-pou-minuse-giatrous-giati-ton-diasolinosan/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr