Home Greek News Μίκης Θεοδωράκης με βουλευτές ΠΑΣΟΚ & ΝΔ σε Σκοπιανούς: Το όνομα δεν έχει τόσο μεγάλη αξία

Μίκης Θεοδωράκης με βουλευτές ΠΑΣΟΚ & ΝΔ σε Σκοπιανούς: Το όνομα δεν έχει τόσο μεγάλη αξία

by _
0 comment 204 views

Μίκης Θεοδωράκης με βουλευτές ΠΑΣΟΚ & ΝΔ σε Σκοπιανούς: Το όνομα δεν έχει τόσο μεγάλη αξία…

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ὄτι αυτός ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ εννοούσε αυτά που έλεγε στο συλλαλητήριο του 2018 για τη Μακεδονία. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ πάντοτε παίζουν και στις δύο πλευρές της ΙΔΙΑΣ πολιτικής περιφράξεως!!!

Αλήθεια, πως μπορεί ένας ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ να είναι «υπερ» της ελληνικότητος της Μακεδονίας μας ενώ ήσαν οι ἴδιοι οι…ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ που πρωτο-ξεκίνησαν το όλο «μακεδονικό ζήτημα» από την ΑΡΧΗ;;;!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μ. Θεοδωράκης προς Δ. Κουτσούμπα: “Θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν Κομμουνιστής” αν ευρισκόμεθα ακόμη εν αρνήσει.

ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΏΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Διαβάστε τώρα το εξής για να καταλάβετε. Η ζημιά του τι είπε τότε…ΕΓΙΝΕ και ΕΜΕΙΝΕ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr