Home ΚΟΣΜΟΣ Προσεχώς και αλλού;; Καναδάς: Πήραν τον Τριντό με… τις πέτρες

Προσεχώς και αλλού;; Καναδάς: Πήραν τον Τριντό με… τις πέτρες

by _
0 comment 179 views

Προσεχώς και αλλού;; Καναδάς: Πήραν τον Τριντό με… τις πέτρες


Με τις πέτρες πήραν διαδηλωτές τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, σε στάση που έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Όπως μετέδωσε το BBC, ο Τριντό επέστρεφε στο πούλμαν του αφού είχε επισκεφθεί ζυθοποιείο, όταν άγνωστοι του πέταξαν χαλίκια. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τζάστιν Τριντό έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα λόγω διαδηλώσεων κατά των εμβολιασμών και των περιορισμών για τον κορονοϊό.

Δείτε το στιγμιότυπο:



Ο Τριντό είχε ανακοινώσει πρόωρες εκλογές στα μέσα Αυγούστου, προσβλέποντας σε κυβέρνηση πλειοψηφίας για το κεντροαριστερό του Φιλελεύθερο Κόμμα.

ό για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς έχει γίνει η «αιχμή του δόρατος» της καμπάνιας του ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Τον περασμένο μήνα, η καναδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι – συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων σε ομοσπονδιακούς τομείς, όπως ο σιδηρόδρομος – πρέπει να εμβολιαστούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους.



Οι επιβάτες σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα πρέπει επίσης να είναι εμβολιασμένοι για να τους επιτραπεί να ταξιδέψουν. Ο Καναδάς έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

(Από sputniknews. gr / photo: screenshot)

https://www.el.gr/diethni/prosechos-kai-alloy-kanadas-piran-ton/?fbclid=IwAR2WLBr6suNRTxKWttaTcz9TPCn_vz3ZITNRiKmtqe6cupPTzhpmTe7Kvrw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr