Home ΗΠΑ Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!

Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!

by _
0 comment 290 views

Illustrated | Getty Images, iStock

Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Σεπτ. 20201, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτό για τις ΨΕΥΤΙΚΕΣ «εγκρίσεις» του FDA και της αμερικανικής κυβερνήσεως για τα εμβόλια κορωνοϊού ΔΕΝ ξεκίνησε πρόσφαστα με τη διοίκηση του Μπάιντεν, αλλά του…ΤΡΑΜΠ… 

Από το Δεκ. του 2020 και μετά, ο πρόεδρος Τράμπ έλεγε ότι το εμβόλιο της Moderna είναι «εγκεκριμένο» από το…FDA….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και παρ όλο που αυτό ήταν και ΕΙΝΑΙ ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ, ο κος Τράμπ ΔΕΝ έχει μετανιώσει για αυτό!!!

Ακόμη και τα συστημικά ΜΜΕ, που υποστηρίζουν το όλο ΨΕΥΤΟ-αφήγημα της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-COVID-19 αναγκάστηκνε να παρέμβουν σε αυτό λέγοντας ότι αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ακόμα και το ίδιο το FDA αρνήθηκε τον ισχυρισμό!!!

Σε άρθρο του business-standard.com από τη 19 Δεκ. του 2020, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά…

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε tweet την Παρασκευή ανέφερε ότι το εμβόλιο της Moderna Inc εγκρίθηκε και θα αποσταλεί αμέσως, αν και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν έχει κάνει ακόμη δημόσια ανακοίνωση σχετικά με την απόφασή της.

Μια ομάδα εξωτερικών συμβούλων του FDA συνεδρίασε για να συζητήσει το εμβόλιο της Moderna την Πέμπτη και η απόφαση της υπηρεσίας αναμενόταν το συντομότερο μέσα σε λίγες ώρες, τη στιγμή που θα δημοσιοποιηθεί δια μέσου του Τύπου.

«Το εμβόλιο Moderna έχει εγκριθεί συντριπτικά. Η διανομή θα ξεκινήσει αμέσως », ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όταν ο Τράμπ πρωτοανακοίνωσε αυτό το διαβολικό σχέδιο του ΟΗΕ, το Μάιου του 2020, για τον εμβολιασμό ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ που λέγεται GAVI (Global Vaccine Alliance), άρχισε ταυτόχρονα να αναφέρεται δημόσια στην εταιρεία…Moderna. Εκείνη την εποχή, η τιμή ανά μετοχήν της ήταν $20, σήμερα έχει φτάσει γύρω στα…$415.…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό διάγραμμα…

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Τράμπ προς υποστηριχτές: «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»…!!!, είχαμε γράψει πως ο κος Τράμπ συνεχίζει να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΝ, παρ όλο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ προκαλούν και παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟΝ!!! Χμμμμ…ΓΙΑ ΑΡΑΓΕ;;;

Και παρ όλο που ο κος Τράμπ συνεχίζει να μας λέει ότι τα εμβόλια είναι «καλά», ερωτήθη προσφάστως ο ίδιος για το εάν θα κάνει και ενισχυτική δόση ή όχι, ο οποίος απήντησε: «Πιθανόν όχι…δεν είναι για μένα.»  Αλήθεια κε Τράμπ??? Τότε ΓΙΑΤΙ συνεχίζετε να προτρέπει τους ΠΑΝΤΕΣ να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ???

Σε άρθρο του σάιτ medpagetoday.com από τη 17 Μαρτίου 2021, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα κόκκινα…

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε τους διστακτικούς Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο COVID-19: «Θα το συνιστούσα σε πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να το κάνουν και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους με ψήφισαν ειλικρινά». (Fox News)

 

Η Moderna άρχισε να δοκιμάζει το εμβόλιο COVID-19 σε βρέφη και μικρά παιδιά. (CBS News)

ΝΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, Η….Moderna, Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ ΤΟΥ…ΝΤΟΝΑΛΝΤΑ ΤΡΑΜΠ!!! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!

Και τέλος, ας σταματήσουμε επιτέλους να βάζουμε τις ελπίδες μας σε…ΛΑΘΟΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ», διότι σε αυτόν τον κόσμο, μόνο «σωτήρες» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ -πλην του Ενος εξ Ουρανού– αλλά…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεό μας…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr