Home Greek News Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

by _
0 comment 607 views

Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050!!! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!


[ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ] 11 Εκατομμύρια Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050!

8 Αυγ. 2021

Vasileios Moulas

Κάνε εγγραφη στο κανάλι για να με βοηθήσεις να συνεχίσω την προσπαθειά μου για σωστή ενημέρωση.

?Άνοιξε τις ειδοποιήσεις σου

? Επικοινωνία : [email protected]

? Instagram: politically_unorthodox

V.Used :



https://youtube.com/shorts/CaPelRnmhx…

https://www.youtube.com/watch?v=-C_ZO…

@Θάνος Κόκκαλης – Δημοσιογράφος

@Θάνος Κόκκαλης – Δημοσιογράφος 2

#Ανεμογγενήτριες #ΟλοΤοΣχεδιο #Πυρκαγιες #sinboy #desole #Ανεμογγενήτριες #ΟλοΤοΣχεδιο #Πυρκαγιες



***

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»-

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου, ο Κλάους Σβάμπ, είχε βραβεύσει το 2003 τον ίδιον τον…ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ως…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ…ΑΥΡΙΟΝ. Μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ Κ. Σβάμπ, ο οποίος προωθεί πλέον την επέκταση της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, δηλαδή, τη λεγόμενη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δόλιο σχέδιο ΜΕΤΑΝΡΘΩΠΙΣΜΟΥ), βάσει της οποίας δρά ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!



Τον Κυριάκο τον προήλειφαν, τον προετοίμαζαν ήδη από…ΤΟΤΕ (το 2003) για την εξουσία στην Ελλάδα, και ΣΗΜΕΡΑ (2021) ευρίσκεται -όλως «τυχαίως»– στην εξουσία και εκτελεί την ΑΤΖΝΕΤΑ του Σβάμπ και του Π.Ο.Φ. για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που προωθείται μέσα από την υπουλη Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, που φτιάχτκε βάσει της ψευτο-…«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!» Εξ ου και οι….«ΦΩΤΙΕΣ» (οι εντελώς ΒΑΛΤΕΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ) καθώς και οι..ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ (δήθεν «καθαρή ενέγεια» για μην βλάψουμε τη μητέρα γη)..!!!

Αυτά όμως για τη σύνδεση Σβάμπ και Μητσοτάκη σας τα είχαμε ήδη αποκαλύψει ήδη από το Μάρτιο του 2020. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι (2019)!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr