Home Greek News ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μ. Θεοδωράκης προς Δ. Κουτσούμπα: “Θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν Κομμουνιστής…πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια με το ΚΚΕ”

ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μ. Θεοδωράκης προς Δ. Κουτσούμπα: “Θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν Κομμουνιστής…πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια με το ΚΚΕ”

by _
0 comment 194 views

ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μ. Θεοδωράκης προς Κουτσούμπα: “Θέλω να αφήσω αυτόν τον κόσμο σαν Κομμουνιστής”


Σε επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη προς τον πανάθλιο επικεφαλής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, με ημερομηνία 05/10/2020, γράφει τα εξής επιβεβαιωτικά για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΟΤΕ για τις κομμουνιστικές του ρίζες αποδεικνύοντας περιτράνως το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπήρξε ένας από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ…ΕΦΙΑΛΤΕΣ του ελληνικού γένους σε όλη την καταγεγραμμένη σύγχρονο ιστορία της!!!

ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΜΟ ΜΕΧΡΙ…ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ…ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΦΆΓΙΑΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Και σείς οι ΜΠΑτριώτες, που όλα γλυκιά λόγια ξεστομίσατε για αυτό το παλιο-κομμούνι μετά το θάνατό του, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;;!!!

Διαβάστε τώρα την επιστολή του…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr