Home ΗΠΑ 2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο…Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις!!!

2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο…Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις!!!

by _
0 comment 197 views
2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις
2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις

2 υψηλόβαθμοι υπάλληλοι εμβολίου FDA παραιτούνται καθώς ο…Μπάιντεν σπεύδει να εγκρίνει τις ενισχυτικές ενέσεις!!!

Ακόμη χωρίς επικεφαλής μετά από 7 μήνες το FDA!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Σεπτ. 2021, 20:01, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δύο υψηλού επιπέδου ρυθμιστές εμβολίων του FDA πρόκειται να παραιτηθούν εν μέσω μιας αναφερόμενης διαμάχης για την εξουσία με τον Λευκό Οίκο για τις ενισχυτικές δόσεις για τον κορονοϊό.

Τόσο ο διευθυντής όσο και ο αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Έρευνας & Αναθεώρησης Εμβολίων του FDA θα αποχωρήσουν, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του οργανισμού.

Παράλληλα με την αποτυχία να διορίσει έναν επίτροπο του FDA επτά μήνες στη θητεία του, ο Πρόεδρος Μπάιντεν προωθεί ενισχυτικές δόσεις για τον covid χωρίς να του δοθεί το πράσινο φως από την υπηρεσία.

Σύμφωνα με την RT: Δύο από τα κορυφαία στελέχη που συμμετέχουν στην έρευνα και τη δοκιμή εμβολίων στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων αποχωρούν από τον οργανισμό, σύμφωνα με επιστολή της Τρίτης του Peter Marks, επικεφαλής του Κέντρου Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας του FDA. Η Marion Gruber και ο Phil Krause ήταν διευθυντής και αναπληρωτής διευθυντής, αντίστοιχα, του Office of Vaccines Research & Review, δηλαδή, του Γραφείου Έρευνας και Αξιολογήσεως Εμβολίων.

Παρόλο που δεν υπήρχε επίσημος λόγος για την αποχώρησή τους, ένα πρώην μεγαλοστέλεχος του FDA είπε στο biotech outlet Endpoints ότι κι οι δύο παραπονέθηκαν ότι το CDC, και συγκεκριμένα η Συμβουλευτική Επιτροπή Ανοσοποίησης (ACIP, Advisory Committee on Immunization), είχε οικειοποιθεί το δικαίωμα λήψεως αποφάσεων που ήταν προηγουμένως η δουλειά του FDA. Υποτίθεται επίσης ότι οι ερευνητές ήταν θυμωνένοι με τον Marks που δεν τους υποστήριξε απέναντι στο CDC. Η απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να ανακοινώσει έναν τρίτο γύρο «ενισχυτικών» δόσεων mRNA χωρίς να τους συμβουλευτεί ήταν απλώς η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αφού έδωσε τελικά την ψεύτικη και δόλια έγκρισή του για το εμβόλιο Pfizer-BioNTech οκτώ μήνες μετά την έγκρισή τους σε βάση έκτακτης ανάγκης, το FDA άφησε να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι θα κάνει μια ενισχυτική δόση για τα φάρμακα που βασίζονται στο mRNA στις 20 Σεπτεμβρίου για όσους είχαν λάβει τις δεύτερες δόσεις τους οκτώ μήνες νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Εξαπατούν τον κόσμο FDA και Pfizer: Το «εγκεκριμένο» εμβόλιο δεν είναι τίποτε άλλο από το…ΠΡΩΤΟ και χορηγείται ακόμη με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης! ΔΕΝ υπάρχει «έγκριση»! για περισσότερα για την απατηλή «έγκριση» του FDA προς την Pfizer.

Το FDA παραμένει ΑΚΟΜΗ…ΑΚΕΦΑΛΗ, παραιτήθηκαν δύο υψολόβαθμα στελέχη του εξαιτίας των ενισχυτικών δόσεων (που πράκειται να λανσάρει σύντομα το Μπουρλά) και πρέπει να πιστεύουμε ότι έδωσε πλήρη “έγκριση” στη…Pfizer για το θανατηφόρο μπόλι της;;;!!! ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ;;;!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ-ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ…ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
______

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr