Home Greek News ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΣ;;; To ΚΙΣ που απαίτησε συγγνώμες από πολιτικούς να μας πει και ποια είναι η «Republic of Macedonia»!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΣ;;; To ΚΙΣ που απαίτησε συγγνώμες από πολιτικούς να μας πει και ποια είναι η «Republic of Macedonia»!!!

by _
0 comment 247 views

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΣ;;;

To ΚΙΣ που απαίτησε συγγνώμες από πολιτικούς να μας πει και ποια είναι η «Republic of Macedonia»!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Κάθε τρεις και λίγο εμφανίζεται το ΚΙΣ απαιτώντας μιά απ’ τον Βορίδη, μιά απ’ τον Άδωνι και σήμερα από τον Πλεύρη συγγνώμες για κάτι που είπαν (όχι σαν πολιτικοί) πριν 10 και 15 χρόνια….

Ας μας εξηγήσουν λοιπόν οι λαλίστατοι Εβραίοι συμπολίτες μας, ποια “Macedonia” εννοούν στις σελίδες τους, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ, το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο στα οποία ανήκει και τον Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο

Για ξεκάρφωμα αυτοί οι δύο Οργανισμοί που εκπροσωπούν τους Εβραίους παγκοσμίως ή στην Ευρώπη άλλαξαν τον τίτλο στη σελίδα της χώρας σε “North Macedonia” ενώ σε όλα τα κείμενα μιλάνε για “Macedonia” και “Republic of Macedonia”

European Jewish Congress, Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο &…

World Jewish Congress, Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο



ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥΣΤΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;; ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΟΥ!!!

Διαβάστε ακόμη! >> ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ o Θάνος Πλεύρης : Ζητώ συγγνώμη από τον εβραϊκό λαό, διαφωνώ πλήρως με τον πατέρα μου

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr