Home ΚΟΣΜΟΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΙ! 

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΙ! 

by _
0 comment 231 views

Ioannis Panagiotidis

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ  Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΦΡΑΓΜΕΝΟΙ!  31 Αυγούστου 2021…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ “Αποκλείουμε τον αυτοκινητόδρομο Μ1 στη Ρομπίνα σήμερα  στις 6 το πρωί. Ξεκινούν 35 φορτηγά.

Θα υπάρχουν δύο γερουσιαστές, 8 ομοσπονδιακοί αστυνομικοί και πολλοί νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό.  Sky News και η ομάδα One Nation μαζί με τους Αυστραλους. Αυτό θα γίνει πρωτοσέλιδο σε εθνικό / διεθνές επίπεδο και μόλις διαδοθεί η είδηση ​​ότι αυτή η δράση έχει ξεκινησει θα ακολουθήσουν κιαλλοι λαοι το παραδειγμα.

Στην Ελλαδα ειμαστε 11.5εκ που ψαχνουμε κατι εναλακτικο στην τυραννία των 300ων και της νεοταξικης τους αντζεντας γενοκτονιας μας.



ΕΚΤΑΚΤΟ από το GreekNewsOnDemand.com (31 Αυγ. 2021, 20:11μμ, Λος Άντζελες):Τα φορτηγά έχουν αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο μέχρι το Μπρίσμπεϊν! Δεν θα κουνηθούν μέχρι να προκαλέσουν την κατάρρευση της κυβέρνησης!…

Ioannis Panagiotidis

Ξεκινησε το μπλοκαρισμα των φορτηγατζιδων της Αυστραλιας. “γιατι δεν φορας μασκα;.. Εσεις που προωθείται την προπαγανδα δεν φορατε μασκα ενω οι ανθρωποι χανουν τις δουλειες τους”

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο….




Δείτε τώρα τον σχετικό χάρτη…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr