Home ΗΠΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα επικείμενο…”Συμβάν Μαζικών Θανάτων”

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα επικείμενο…”Συμβάν Μαζικών Θανάτων”

by _
0 comment 225 views

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!! – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ προετοιμάζεται για ένα επικείμενο…”Συμβάν Μαζικών Θανάτων”


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 3ο Αυγ. 2021, 17:24, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Πεντάγωνο φαίνεται να «περιμένει» και να προετοιμάζεται για ένα επικείμενο…”Συμβάν Μαζικών Θανάτων” (“Mass Casualty Event”) και ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin έδωσε οδηγίες σε περισσότερους από δώδεκα κορυφαίους ηγέτες του τμήματος σε όλο τον κόσμο για να προετοιμαστούν για αυτό. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί έκπληξη για όσους έχουν το βλέμμα τους στον προγνωστικό προγραμματισμό, καθώς αυτή η “Επιχείρηση” έχει ακόμη και ένα όνομα που μοιράζεται μαζί σας από το 2006. Αυτή η επιχείριση έχει τίτλο “Operation Blackjack” (‘Επιχείρισις Μπλάκ Τζάκ) προγραμματισμένη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ…22 και 23 Σεπτεμβρίου του 2021!!!

Έρχονται μαζικές απώλειες και οι παγκοσμιοποιητές σας το έχουν δείξει ξανά και ξανά. Το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτό θα είναι ένα γεγονός παρόμοιο αλλά και..χειρότερο της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001!!! Να είστε έτοιμοι και να προετοιμαστείτε, γιατί υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξεφύγετε από την επερχόμενη καταστροφή!!

Σύμφωνα λοιπόν με το μεγάλο αμερικανικό σάιτ Poltico.com, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιαστικά…

Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για το «Mass Casualty Event», «Γεγονός Μαζικών Απολειών (ή Θυμάτων, Νεκρών)

30 Αυγούστου 2021 στις 6:32 π.μ. EDT Από τον Taegan Goddard

 

Politico: «Μόλις 24 ώρες πριν ένας βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamid Karzai, ανώτεροι στρατιωτικοί ηγέτες συγκεντρώθηκαν για την καθημερινή πρωινή ενημέρωση του Πενταγώνου σχετικά με την επιδεινούμενη κατάσταση στο Αφγανιστάν».

 

«Μιλώντας από μια ασφαλή αίθουσα τηλεδιάσκεψης στον τρίτο όροφο του Πενταγώνου στις 8 το πρωί της Τετάρτης – ή στις 4:30 μ.μ. στην Καμπούλ – Ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν έδωσε οδηγίες σε περισσότερους από δώδεκα κορυφαίους ηγέτες του υπουργείου σε όλο τον κόσμο να κάνουν προετοιμασίες για ένα επικείμενο «γεγονός μαζικών νεκρών».



Pentagon Prepared for ‘Mass Casualty Event’

 

 



ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ???  Απευθύνεται «σε περισσότερους από δώδεκα κορυφαίους ηγέτες του τμήματος σε όλο τον κόσμο»!!! Άρα, ΚΑΤΙ θα γίνει…ΠΑΝΤΟΥ!!! Τι θα μπορούσε να είναι αυτό άραγε??? Άλλο ένα «τρομοκρατικό χτύπημα» μήπως σε…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ή μήπως κάτι άλλο???

Αυτό μας θυμίζει το άρθρο άρθρο που σας είχαμε βγάλει πρίν 2 μήνες με τίτλο ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προκηρύσσονται διαγωνισμοί για κυβερνητικές συμβάσεις απομάκρυνσης πτωμάτων έως το 2025 στην Αγγλία και άλλες χώρες!!! Ετοιμάζουν και τα…ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!, όπου σας είχαμε γράψει ότι….

Άρα, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ πως η κυβέρνηση της Αγγλίας περιμένει ένα μεγάλο…ΣΥΜΒΑΝ όπου θα προκύψει κατάσταση….ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ που θα έχει να κάνει με τις επιπτώσεις των….ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ….!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/06/29/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-

ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ή μάλλον, μακάρι να…ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!

_____

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2021/08/the-pentagon-is-expecting-and-preparing-for-a-mass-casualty-event-project-blackjack-perhaps-2473928.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr