Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ – ΨΕΥΤΙΚΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ η δήθεν «επίθεση» στο Αεροδρόμιο της Καμπούλ!!!

ΒΟΜΒΑ – ΨΕΥΤΙΚΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ η δήθεν «επίθεση» στο Αεροδρόμιο της Καμπούλ!!!

by _
0 comment 268 views

ΒΟΜΒΑ – ΨΕΥΤΙΚΗ και ΣΤΗΜΕΝΗ η δήθεν «επίθεση» στο Αεροδρόμιο της Καμπούλ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Αυγ. 2021, 20:02, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ήδη σας αποδείξαμε στο άρθρο μας με τίτλο Είναι ΟΛΑ μια…ΤΑΙΝΙΑ με Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! – ΠΡΟΠ του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ τελικά τα αμερικανικά «μεταγωγικά» στο Αφγανιστάν…!!! ότι τα γεγονότα όπως διαμορφώνονται εκ Καμπούλ είναι ΌΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Διαβάστε το όλο.

Όταν βλέπετε στις τηλεοράσεις τέτοιου είδους «τρομοκρατικές επιθέσεςι», γίνονται μόνο και μόνο για να σας αποσπάσουν τη προσοχή από όλα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνουν στον κόσμο μας και τούτο…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ! Η «επίθεση» στην Καμπούλ ήταν….ΣΤΗΜΕΝΗ. Καμια έκπληξη, ιδιαίτερα για μας που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνειρα…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ,

Οι ΗΠΑ, το NATO και η Δύσις είναι πάντοτε πίσω από όλα αυτά ψεύτικα χτυπήματα. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;; για περισσότερα.

ΨΕΥΤΙΚΑ βίντεο μιας ΨΕΥΤΙΚΗΣ και ΣΤΗΜΕΝΗΣ «επιθέσεως»…

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την «έκρηξη-αυτοκτονίας». Προσέξτε πως ΚΑΝΕΝΑ από τα δήθεν «θύματα» δεν είναι ούτε αιμόφυρτο ούτε κομματιασμένο -όπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ!- κτλ.



ΠΡΟΣΕΞΤΕ επίσης εκείνον τον άνδρα που στέκεται ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ «ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ» ντυμένο στα λευκά σαν «τζιχαντιστή». ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!!!

Εάν ο δήθεν “βομβιστής” αυτοκτόνησε, ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ!!! ΑΥΤΑ ΟΜΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!


Πρόβλεψη για στημένο χτύπημα στη Καμπούλ…

Στο μεγάλο διαδικτυακό φόρουμ Reddit ανάρτησε εκεί ένας χρήστης την εξής απίστευτη πρόβλεψη για…στημένο χτύπημα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, από πλευράς του Ταλιμπάν, 5 ημέρες ΠΡΙΝ τα πρόσφατα «επεισόδεια» εκεί με τον ψεύτικο «τζιχαντιστή»-«αυτόχειρα»…

Εικασίες: Θα πραγματοποιούσαν οι Ταλιμπάν επιχείρηση ψεύτικης σημαίας (δηλαδή, στημένη επίθεση) εναντίον του αεροδρομίου της Καμπούλ;

 

Η προειδοποίηση ασφαλείας της αμερικανικής πρεσβείας και οι φήμες από πηγές των Ταλιμπάν και δήθεν γαλλικών υπηρεσιών μυστικώών πληροφοριών σχετικά με το ενδεχόμενο το Ισλαμικό Κράτος να κάνει επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμούλ με έβαλαν σε σκέψεις.

 

Ναι, το αεροδρόμιο είναι προφανής στόχος για το IS αυτή τη στιγμή. Ποιος θα κέρδιζε όμως περισσότερο; Σωστά, το νεοϊδρυθέν εμιράτο του Αφγανιστάν.

Υπάρχουν τουλάχιστον τρία οφέλη από μια τέτοια ψεύτικη επίθεση:

 



Το αεροδρόμιο σχεδόν σίγουρα θα εγκαταλειφθεί από τα αμερικανικά στρατεύματα αν συμβεί αυτό. Στην πραγματικότητα, είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να δω ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μια σχεδόν άμεση υποχώρηση.

 

Ο πληθυσμός της Καμπούλ θα βλέπει τους Ταλιμπάν μαχητές περισσότερο ως δύναμη ασφαλείας παρά ως κατοχή. Τα σημεία ελέγχου, οι έρευνες, οι απαγωγές, ακόμη και η καταπολέμηση της ΝΑ θα μπορούσαν να πωληθούν ως «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας». (Προφανώς, κανένας πολιτισμένος λαός δεν θα έπεφτε σε μια τέτοια φτηνή προπαγάνδα και θα εγκατέλειπε ελεύθερα τις πολιτικές του ελευθερίες για να πολεμήσει την «τρομοκρατία», αλλά, μην ξεχνατε, οι Αφγανοί έχουν 40 χρόνια εμφύλιο πόλεμο).

 

Ο εξωτερικός κόσμος θα μπορούσε να είναι πιο διατεθειμένος να αποφασίσει να αποδεχτεί μάλλον την κυριαρχία των Ταλιμπάν για να αποφευχθί ο ρόλος του ISIS σε αυτό.

Και ΠΩΣ τα ήξερε αυτά αυτός ο άνθρωπος που τα πρόβλεψε με τέτοια διορατικότητα;;; Μήπως πρόκειται για…«ΦΥΤΕΥΜΑ» του Συστήματος που τον έβαλαν εκεί για να μας προειδοποιήσει για αυτά που έμελλαν γενέσθαι ΠΡΙΝ ακόμη συμβούν;;;



Δείτε τώρα την αρχική ανάρτηση στα Αγγλικά…

*******

Speculation: Would the Taliban mount a false flag operation against Kabul airport?

The US embassy security alert and rumors from Taliban sources and allegedly French intelligence about IS attacking the crowd at the airport got me thinking.

Yes, the airport is an obvious target for IS right now. But who would profit the most? That’s right, the newly founded emirate of Afghanistan.

There are at least three benefits from a false flag attack:

  1. The airport will almost certainly be abandoned rather soon by US troops if that happens. In fact, it is the only reason I can see that could trigger a nearly immediate retreat.

  2. The population of Kabul will see the Taliban fighters more as a security force than occupation. Checkpoints, searches, kidnapping, even the fight against the NA could be sold as “war on terror”. (Obviously, no civilized people would fall for such cheap propaganda and give up their civil liberties freely to fight “terrorism”, but the Afghans have had 40 year civil war, mind you).

  3. The outside world could be more inclined to decide to rather accept Taliban rule to avoid IS taking their role.

Now the interesting question is: Do the Taliban have the capabilities and willingness to do something like that? Would they find a suicide squad that would attack under a false name? Or is it important to suicide bombers to be publicly praised afterwards?

Source >> https://www.reddit.com/r/AfghanCivilwar/comments/p8ubsh/speculation_would_the_taliban_mount_a_false_flag/


Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα παρουσιάστηκαν ψευδώς ως επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Καμπούλ…

Μερικές πρόσφατες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα παρουσιάστηκαν ψευδώς τόσο στον τύπο όσο και στο διαδίκτυο ως επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Επειδή δεν υπάρχουν γνήσια πλάνα των δύο ΔΗΘΕΝ «επιθέσεων αυτοκτονίας» έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ του Αφγανιστάν, που υποτίθεται ότι άφησαν πάνω από 60 Αφγανούς και 13 Αμερικανούς στρατιώτες «νεκρούς» την περασμένη Πέμπτη, αναγκάστηκαν οι χειριστές της όλης ΑΠΑΤΗΣ αυτής να προσφύγουν σε πλάνα μη ανήκοντα εις το ρηθέν ψευτο-χτύπημα στη Καμπούλ.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων συνεχίζουν να δείχνουν ένα βίντεο που το ισχυρίζεται ότι είναι το πλάνο της έκρηξης.

Ο ισχυρισμός αυτός όμως είναι ψευδής. Το βίντεο δείχνει ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS;;;

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ…

Το επόμενο απατηλό στοιχείο-βίντεο γράφει επάνω «Έκρηξη στο Αεροδρόμιο της Καμπούλ» ενώ είναι απο τη…ΓΑΖΑ….

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως πρίν από περίπου μια εβδομάδα, διεύρευσε στον Τύπο και το Διαδύκτυο μυστική συνάντησις που είχε πραγματοποιηθεί μεταξύ των Ταλιμπάν και της…CIA που είναι…ΠΑΝΤΟΤΕ πίσω από αυτά τα στημένα «χτυπήματα»;;; 

Και μη μου πείτε τώρα για όλους τους δήθεν «νεκρούς στρατιώτες» κτλ, διότι κι αυτά χρησιμεύουν ως…ΠΡΟΠ αυτού του μεγάλου…ΘΕΑΜΑΤΟΣ, ΣΟΟΥ!!!

Και όσο για τον ISIS, θέλετε να γελάσω τώρα ;;; Ο ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ και του Ισραήλ και σημαίνει,…ISRAELI SPECIAL INTELLIGENCE SERVICES!!! Έχουμε βγάλει δεκάδες άρθρα για αυτό το θέμα, όπως…

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ο μέντορας του Τράμπ ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ της Μοσάντ και του…ISIS!!!
Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Οι λαθροεισβολές στην Ελλάδα & Ευρώπη γίνονται βάσει σχεδίου της Τουρκίας, ISIS & του…NATO!
ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!

Και τώρα το Πεντάγωνο αρνείται να κυκλοφορήσει τα ονόματα των δύο «υψηλού προφίλ σχεδιαστές του ISIS» που σκοτώθηκαν σε επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. ΧΑΧΑΧ!!! Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ λοιπόν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει μερικές κρυφές συμφωνίες με το Ταλιμπάν που θα οφελήσουν και τις δύο πλευρές. Αυτό όμως απαιτεί και τους απαραίτητους…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ για προφανείς λόγους.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr