Home Greek News Επιστολή-ΣΟΚ – Ο Κοσμήτωρ του Α.Π.Θ. υπαγορεύει στον Δ. Κουβέλα τι πρέπει να πει δημόσια! Παραδέχεται ότι το ΚΑΘΕ παρασκεύασμα του εμβολίου προκαλεί…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!

Επιστολή-ΣΟΚ – Ο Κοσμήτωρ του Α.Π.Θ. υπαγορεύει στον Δ. Κουβέλα τι πρέπει να πει δημόσια! Παραδέχεται ότι το ΚΑΘΕ παρασκεύασμα του εμβολίου προκαλεί…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!

by _
0 comment 203 views

Επιστολή-ΣΟΚ – Ο Κοσμήτωρ του Α.Π.Θ. υπαγορεύει στον Δ. Κουβέλα τι πρέπει να πει δημόσια!!! Παραδέχεται ότι το ΚΑΘΕ παρασκεύασμα του εμβολίου προκαλεί…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Αυγ. 20201, 17:56, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εάν κανείς έχει εκεί έξω αμφιβολίες ότι ζούμε έναν οδυνηρό ολοκληρωτισμό, τότε να διαβάσει την παρακάτω επιστολήν-σοκ…

Στην παρακάτω επιστολήν, ο ίδιος ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης, επιχειρεί να υπαγορεύσει εις τον Δρ. Δημήτρη Κουβέλα τι «πρέπει» και τι «δεν πρέπει» να λέει την ώρα που πραγματοποιεί δημόσιες δηλώσεις και την έκαμε κοινοποίησιν εις τον Πρύτανην!

Του είπε επίσης του Κουβέλα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία από το Ισραήλ για να ισχυροποιήσει τα επιχειρήματά του ότι οι παρενέργειες δεν είναι τόσο κακές όσο φαίνονται. Π.χ.,  λέγει επι λέξει…

Σε έρευνα στο Ισραήλ επι 678.454 εμβολιασθέντων για COVID-19 διαπιστώθηκαν μόνο τρεις…

Σίγουρα αυτά είναι ψέμματα που λέγει. Εδώ στις ΗΠΑ, η ίδια η Pfizer έβγαλε επείγουσα warning order (προειδοποιητική εντολή) για καρδιοπάθειες (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα)!!!

Αλλά ΠΡΙΝ όμως από αυτό για το Ισραήλ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ το εξής…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που παραδέχεται ο κος Δαρδαβέσης που είναι…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…



Δεν συνιστώ να σταματήσεις να αναφέρεσαι σε παρενέργειες του εμβολίου, που υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε με προειδοποιητική εντολή.

Δείτε την!…



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr