Home ΗΠΑ Νέες αποκαλύψεις-σοκ καταγγελούσης Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνη μια εβδομάδα!!!

Νέες αποκαλύψεις-σοκ καταγγελούσης Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνη μια εβδομάδα!!!

by _
0 comment 372 views

Νέες αποκαλύψεις-σοκ καταγγελούσης Pfizer: Έχουμε 200.000 θανάτους από το μπόλι μέσα σε μόνη μια εβδομάδα!!!


Η γνωστή Δρ Sherie Tenpenny δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή TruNews ότι μια καταγγέλουσα που εργάζεται στον τομέα της υγείας, για την εταιρεία Pfizer πιο συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα ότι το μπόλι τους έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ πάνω από…200.000 Αμερικανούς σε λιγότερο από μία εβδομάδα…!!! Μιλάμε για θανάτους από το θανατηφόρο τρύπημα ΜΟΝΟ για εδώ στις ΗΠΑ.

Μιλάμε εν προκειμένω για την ΙΔΙΑ καταγγέλουσα την οποίαν σας πρωτοαποκαλύψαμε πρόσφατα εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), η οποία είχε πει αρχικά ότι είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες μια στατιστική ανάλυση για να δει πόσοι θάνατοι, λόγω του εμβολίου κορωνοϊού, θα μπουρούσαν να προκύψουν από αυτό κατά μια συγκεκριμένη χρονική περίδο. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν 3 ημέρες. Και αφού έκανε την ανάλυση, έπαθε σοκ διότι η έρευνά της έδειξε…45.000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι η ίδια μόλις επικοινώνησε με την Δρ. Tenpenny και της είπε ότι…ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, διότι αυτόν τον αριθμόν τον έχει αναθεωρήσει ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, και τώρα έχει φτάσει σε περίπου…200.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ σε λιγότερο από μια εβδομάδα!!!

Διαβάστε λοιπόν τα πρώτα μας άρθρα πάνω σε αυτό το θέμα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: 45.000 νεκροί από το θανατηφόρο μπόλι στις ΗΠΑ εντός μόλις 72 ωρών!!!

Πιάστηκε «στα πράσα» να διαγράφει χιλιάδες θανάτους από εμβόλια κορωνοϊού το CDC!!! 45.000 θάνατοι μόνο εντός 72 ωρών!!!

Συνέντευξη-βόμβα στο μεγάλο δικηγόρο Τόμας Ρένζ που μηνύει το CDC για την απόκρυψη πολλών χιλιάδων ΘΑΝΑΤΩΝ από το μπόλι!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

***

Dr Tenpenny – Pfizer Whistleblower Claims To Have Documentation
That Their Vax Killed Over 200,000 Americans in less than a week…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr