Home ΗΠΑ Τράμπ προς υποστηριχτές: «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»…!!!

Τράμπ προς υποστηριχτές: «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»…!!!

by _
0 comment 288 views

Image credit: NBC News

Τράμπ προς υποστηριχτές: «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»…!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους όσοι πιστεύουν ότι ο Τράμπ «θα γυρίσει πίσω» να τους «σώσει»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Αυγ. 2021, 19:37, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στην πιο πρόσφατη συγκέντρωσή του στο Κάλμαν της Αλάμπαμα,, αποδοκιμάστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ από τους θαυμαστές του γιατί προσπάθησε για άλλη μια φορά να τους πείσει για να «εμβολιαστούν» για τον ΨΕΥΔΟ-«κοροναϊό» (Covid-19).

Ο αυτοαποκαλούμενος «πατέρας του εμβολίου» αναγκάστηκε να αλλάξει γρήγορα το θέμα αφού αντιμετωπίστηκε με έντονη αποδοκιμασία για τη στάση του για τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ενέσεις  του ΛΙΑΝ ύπουλου προγράμματος «Operation Warp Speed» (πού έφτιαξε η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΙΣΗ), των οποίων έχει επανειλημμένα αναλάβει την ευθύνη για τη δρομολόγησή τους.

«Πιστεύω απόλυτα στις ελευθερίες σας», δήλωσε ο Τραμπ. “Όντως. Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Εγώ όμως προτείνω: κάντε τα εμβόλια. Τα έκανα εγώ. Καλά είναι. Κάντε τα εμβόλια ».

Αυτά τα λόγια ώθησαν το πλήθος να αλλάξει από ανοιχτόψυχες επευφημίες σε… αποδοκιμασίες, προκαλώντας τον Τραμπ να αστειευτεί σχετικά με το πώς, εάν τα εμβόλια δεν έχουν αποτέλεσμα, «θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε». Χμμμμ…ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ;;;

Αυτή θα είναι η πολλοστή φορά που ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του να κάνουν το ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ τρύπημα, προωθώντας την ίδια προπαγάνδα, όπως Τζο Μπάιντεν και άλλοι πολιτικοί. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Τραμπ υποστηρίζει ότι «υποστηρίζει το δικαίωμα επιλογής».

Το πρόβλημα με αυτό, φυσικά, είναι ότι τώρα που ο Τραμπ “εξαπέλυσε” τα τρυπήματα κατά των…ΠΑΝΤΩΝ επι των ημερών του ως Προέδρου των ΗΠΑ, το επόμενο καθεστώς προσπαθεί τώρα να τα κάνει όλα υποχρεωτικά με εντολή!!! Τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν αν ο Τραμπ δεν είχε δημιουργήσει εξ αρχής την «Επιχείρηση της Tαχύτητας του Φωτός» (“Operation Warp Speed”)!!!

Ο…ΤΡΑΜΠ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ· Ο…ΤΡΑΜΠ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GAVI (GLOBAL VACCINE ALLIANCE) του ΟΗΕ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ· Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ…Moderna, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΟΤΟΧΝΗΝ ΤΗΣ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ $20 (Μαϊο του 2020) ΣΕ…$382.22 ΣΗΜΕΡΑ!!!· ΚΑΙ Ο …ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΩΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Μήπως ο κος Τράμπ κατέχει μετοχές της…MODERNA;;;

Πωπωπω, με τέτοιο πρόεδρο «πατριώτη», που προσπαθεί συνέχεια να πείσει τον κόσμο να κάνει το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΥΠΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, τον Μπάιντεν τι τον θέλετε;;;!!!

Ναι, ναι, ναι…ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε…ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!…


-με πληροφορίες από >> https://www.naturalnews.com/2021-08-25-trump-booed-rally-telling-supporters-covid-vaccines.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr