Home Greek News Πρ. Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Νοσηλευτές άκουσαν ότι ανεμβολίαστοι πολιτικοί παίρνουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού»

Πρ. Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Νοσηλευτές άκουσαν ότι ανεμβολίαστοι πολιτικοί παίρνουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού»

by _
0 comment 172 views
Πρ. Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Νοσηλευτές άκουσαν ότι ανεμβολίαστοι πολιτικοί παίρνουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού»
Πρ. Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Νοσηλευτές άκουσαν ότι ανεμβολίαστοι πολιτικοί παίρνουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού»

Πρ. Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: «Νοσηλευτές άκουσαν ότι ανεμβολίαστοι πολιτικοί παίρνουν ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού»

«Ψεύτικα πιστοποιητικά κατά κόρον υπάρχουν στην Αθήνα και τα πουλάνε»


Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί, στο περιθώριο της διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι υγειονομικοί στο ΥΜΑΘ, ο πρόεδρος εργαζομένων του “ΑΧΕΠΑ”, Μπάμπης Κοροξενός.

Όπως ανέφερε, παίρνοντας τον λόγο κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη που έγινε στο ΥΜΑΘ, “το Σάββατο 22 Μαΐου στις 14.15, πολιτικό πρόσωπο εισήλθε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον διοικητή του νοσοκομείου και αφού πέρασε όλη τη διαδικασία, ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Τότε, “ως εκ θαύματος, οι” άχρηστοι” νοσηλευτές που έχουν εμβολιάσει μόνο μερικές χιλιάδες κόσμου, ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και της είπε ‘άφησε το θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου’”

Ο κ. Κοροξενός ανέφερε στη συνέχεια πως “αν είναι έτσι να το κάνουμε και εμείς το εμβόλιο με αυτόν τον τρόπο”, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν οι υγειονομικοί να πάρουν ψεύτικα πιστοποιητικά “όπως κατά κόρον υπάρχουν στην Αθήνα και τα πουλάνε”.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία του προέδρου των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ:



Σε δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κοροξενός, αναφέρθηκε στη σχετική καταγγελία, τονίζοντας ότι δε θέλει να” δώσει ονόματα γιατί ψάχνουν το παραμικρό για να μας κυνηγήσουν από παντού”.

“Δεν μπορώ όμως να κλείσω το στόμα μου όταν με πιάνουν νοσηλευτές από το τμήμα στο οποίο γίνονται εμβολιασμοί και μου λένε γιατί ακόμα δε το έβγαλες”, ανέφερε ο κ. Κοροξενός, σημειώνοντας ότι είχαν ακούσει ότι κάποιοι πολιτικοί από την βουλή είναι ανεμβολίαστοι και παίρνουν πλαστά πιστοποιητικά”.

“Ταυτόχρονα ακούω ότι ήρθε ένα πολιτικό πρόσωπο στο νοσοκομείο, πέρασε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία ενημέρωσης προσώπου και την ώρα που ήταν να τρυπηθεί, πήρε ο διοικητής του νοσοκομείου τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και είπε ότι θα το κάνει εκείνος το εμβόλιο στο γραφείο του”, εξήγησε.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ, διευκρίνισε ότι δεν ισχυρίζεται πως δεν έκανε ο πολιτικός το εμβόλιο.

”Μπορεί και να το έκανε. Η διαδικασία αυτή, όμως, είναι νομότυπη; Δηλαδή, θα μπορώ εγώ να πηγαίνω να εμβολιάζομαι σε οποιοδήποτε κέντρο και να λέω αφήστε το θα το κάνω μόνος μου το εμβόλιο; Είναι νόμιμη αυτή η διαδικασία; Αντί να κυνηγήσουν εμένα αύριο – μεθαύριο, που το περιμένω για αυτό που είπα, μήπως θα έπρεπε να παρέμβει ο εισαγγελέας να κάνει έρευνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και να δει ποιος πολιτικός πέρασε την ημερομηνία και την ώρα που ανέφερα, ποιος γιατρός υπέγραψε τον εμβολιασμό του και ποια είναι η νοσηλευτήρια που το έκανε”, τόνισε.

Τέλος, ο κ. Κοροξενός προκάλεσε τον πολιτικό που εμβολιάστηκε ή μη να κάνει τεστ αντισωμάτων, σε περίπτωση που, όπως είπε, οι συνάδελφοι του δειλιάσουν και υποχωρήσουν τελευταία στιγμή, λόγω απειλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr