Home ΗΠΑ Βίντεο-ΒΟΜΒΑ: Ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες!!! – ΙΔΟΥ οι…«μεταλλάξεις» σας!!!

Βίντεο-ΒΟΜΒΑ: Ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες!!! – ΙΔΟΥ οι…«μεταλλάξεις» σας!!!

by _
0 comment 344 views

Photo: AP

Βίντεο-φλασμπακ: Ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες

Σύμφωνα με τον Fauci, ασθένειες ενισχυμένα με εμβόλια είναι “το χειρότερο δυνατό που θα μπορούσατε να κάνετε”…

Infowars.com
25 Αυγούστου 2021, 11:19 π.μ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Με τέτοιες δηλώσεις, που είχε κάνει ο Δρ. Φάουτσι αρχές «πανδημίας», προεπιβεβαίωσε και…ΔΙΚΑΙΩΣΕ ήδη τους δήθεν «συνωμοσιολόγους» και…«ανεμολίαστους».
ΙΔΟΥ οι…«μεταλλάξεις» σας!!!
Επαληθεύονται εδώ αυτά που έχουμε αποκαλύψει εδώ και 1.5 χρόνο ότι η…ΜΟΝΗ πανδημία που θα προκύψει από την όλη κατάσταση εδώ και η πανδημία των…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Μαρτίου 2020, ο Δρ Anthony Fauci παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια μπορούν να ενισχύσουν τις ασθένειες που δημιουργούνται για την καταπολέμηση της.

«Μήπως τα εμβόλια να σας κάνουν χειρότερους;» Ρώτησε ο Φάουτσι. «Υπάρχουν ασθένειες με τις οποίες εμβολιάζεις κάποιον, μολύνεται με αυτό με το οποίο προσπαθείς να τον προστατέψεις και πραγματικά ενισχύεις τη μόλυνση».

Και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε και θα βεβαιωθούμε να μην υπάρξει ενίσχυση αυτού. Είναι το χειρότερο δυνατό πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να εμβολιάσεις κάποιον για να αποτρέψεις τη μόλυνση και στην πραγματικότητα να τον χειροτερέψεις».

Δείτε τώρα το βίντεο!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr