Home ΚΟΣΜΟΣ Χιλιάδες φορτηγατζήδες της Αυστραλίας ετοιμάζουν μεγάλη απεργία για να ρίξουν τη τυραννική του κυβέρνηση!!! Θα «πνίξουν» την αλυσίδα εφοδιασμού!!!

Χιλιάδες φορτηγατζήδες της Αυστραλίας ετοιμάζουν μεγάλη απεργία για να ρίξουν τη τυραννική του κυβέρνηση!!! Θα «πνίξουν» την αλυσίδα εφοδιασμού!!!

by _
0 comment 228 views

Χιλιάδες φορτηγατζήδες της Αυστραλίας ετοιμάζουν μεγάλη απεργία για να ρίξουν τη τυραννική του κυβέρνηση!!!

Θα «πνίξουν» την αλυσίδα εφοδιασμού!!!


από τον Brian Shilhavy
Συντάκτης, Health Impact News

Τα μηνύματα βίντεο από Αυστραλούς οδηγούς φορτηγών εμφανίστηκαν σε μερικές από τις εναλλακτικές ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, δηλώνοντας ότι πρόκειται να πάρουν πίσω τη χώρα τους, πραγματοποιώντας απεργία και δημιουργώντας έναν αποκλεισμό που θα πνίξει την αλυσίδα εφοδιασμού.

Προειδοποιούν τους Αυστραλούς να προετοιμαστούν και να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ενώ το κάνουν. Ισχυρίζονται ότι έχουν ευρεία υποστήριξη μεταξύ των «φορτηγατζήδων» και επίσης μεταξύ των βετεράνων του στρατού.

Πρόσφατα πραγματοποίησαν μια αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο Σίδνεϊ όπου δεκάδες φορτηγά που εκτείνονταν χιλιόμετρα παρατάχθηκαν κορνάροντας σε ένδειξη αλληλεγγύης ενάντια στην τυραννία.

Έχω συγκεντρώσει μια αναφορά βίντεο με μηνύματα από διάφορους οδηγούς φορτηγών, καθώς και πλάνα από την αιφνιδιαστική διαμαρτυρία στο Σίδνεϊ.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr