Home Greek News «Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

by _
0 comment 229 views
«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»
«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

«Μπουρλότο» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα βάζει ο Α.Μπουρλά: «Πιθανή μια μετάλλαξη ανθεκτική στα εμβόλια -Ετοιμάζουμε νέα»

Σοκ για εκατομμύρια εμβολιασμένους


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Το λέει αυτό ο παλιο-ΕΒΡΑΙΟΣ επειδή θα πρέπει μια μέρα να λογοδοτήσει για το γεγονός πως το δικό του θανατηφόρο μπόλι έχει ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, σε όλο τον κόσμο λόγω, λόγω του γεγονότος ότι ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ είναι ο κορωνοϊός (με τις πρωτεϊνες-ακίδες) και ΟΧΙ «έξω» για να σε «πιάσει» μέσω αέρος, κτλ., και ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ πεθαίνει ο κόσμος από τη λήψη του «εμβολίου». Προσπαθεί να αποσπάσει τη προσοχή του κοινό από αυτό μεταθέτοντας την ευθύνη, που φέρνει Ο ΙΔΙΟΣ για αυτό, σε αυτές τις δήθεν «νέες μεταλλάξεις»…ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Αυτό του δίνει επίσης του Μπουρλά τη δικαιολογία να συνεχίσει να φτιάχνει εμβόλια και να βγάλει ΛΕΦΤΑ απο αυτά!!!
Οι «παραλλαγές» δεν είναι τίποτε άλλο από την αποβολή του περιεχομένου του μπολιού που κάνουν οι εμβολιασμένοι (χωρίς να το καταλαβαίνουν) και που επιδρά ΑΡΝΗΤΙΚΑ στην υγεία των…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!!! Έχουμε ήδη βγάλει πολλά για αυτό θέμα. Π.χ., διαβάστε επισης ….

Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!

«Κάθε φορά που εμφανίζεται μια παραλλαγή παγκοσμίως, οι επιστήμονές μας εξετάζουν προσεκτικά την επικινδυνότητά της και ερευνούν για να δουν, αν αυτή η παραλλαγή μπορεί να ξεφύγει από την προστασία του εμβολίου μας», δήλωσε ο Μπουρλά.

«Δεν έχουμε εντοπίσει κάποια ακόμα. Ωστόσο, πιστεύουμε πως είναι πιθανό μια μέρα θα εμφανιστεί μία (ανθεκτική παραλλαγή στο εμβόλιο) Γι΄ αυτό έχουμε έτοιμες διαδικασίες για νέο εμβόλιο», πρόσθεσε.



Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Pfizer ετοιμάζει ήδη νέο εμβόλιο, καθώς παραδέχεται πως τα υπάρχοντα εμβόλια είναι ανεπαρκή! Πράγματι, βλέπουμε πως τα εμβόλια της Pfizer (και των άλλων εταιριών) δεν είναι τόσο αποδοτικά απέναντι στη μετάλλαξη Δέλτα. Γιατί μπορεί ο Α.Μπουρλά μπορεί να μιλάει για μια πιθανή μετάλλαξη στο μέλλον, όμως είμαστε βέβαιοι πως τα αποτελέσματα των ερευνών τα μελετούν οι επιστήμονες της εταιρίας και καταλαβαίνουν πως ήδη υπάρχουν μεταλλάξεις τις οποίες δεν πιάνει απολύτως το εμβόλιο της Pfizer. 

Και εδώ τίθεται εκ νέου το ερώτημα. Με αυτά τα εμβόλια η κυβέρνηση επιβάλει υποχρεωτικούς (άμεσα ή έμμεσα) εμβολιασμούς; Οι 6 εκατ. Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα δηλαδή εμβολιάστηκαν με κάτι που σε λίγους μήνες μπορεί να είναι άχρηστο;

Και κυρίως αυτό που παραδέχεται ο Α.Μπουρλά είναι ότι είναι αδύνατον να κτιστεί το τείχος ανοσίας, το οποίο επικαλείται διαρκώς η κυβέρνηση για να επιβάλει μέτρα προς τους ανεμβολίαστους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, μας προκαλεί απορία το γιατί ο Α.Μπουρλά έκανε αυτές τις δηλώσεις τώρα. 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr