ΣΟΚ – ΓΕΜΑΤΑ τα νεκροταφεία της Ελλάδος!!! Τάφοι δεν υπάρχουν!!! Πολλοί νεκροί από τις…φωτιές, τον καύσωνα και τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!


ΣΟΚ – ΓΕΜΑΤΑ τα νεκροταφεία της Ελλάδος!!! Τάφοι δεν υπάρχουν!!! Πολλοί νεκροί από τις…φωτιές, τον καύσωνα και τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΣΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ!!!


Θανος Δς

ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΣΚΛΗΡΌ ΥΛΙΚΌ.

Αυτή εδώ η κατάσταση επικρατεί κύριοι τις τελευταίες 2 βδομαδες σε όλα τα νεκροταφεία της χώρας. Τάφοι δεν υπάρχουν. Οι αναμονες; τεράστιες. Το Γ’ κοιμητήριο αυτή τη στιγμή έχει 110!!! νεκρούς σε λίστα αναμονής για να κηδευτουν.τα νεκροτομεια δεν μπορούν να ανταπεξελθουν στις νεκροτομες. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι νεκροί από τις 7 Αυγούστου και ακόμα βρίσκονται στο ψυγείο που βλέπετε και περιμένουν την σειρά τους για νεκροψία!

Όχι για κηδεια, νεκροψία! Και μαντέψτε ποιος χρεώνεται το χρέος των ψυκτικών θαλάμων όλων αυτών των ημερών; μα φυσικά οι οικογένειες τους!!! 40€ τη μέρα χρεώνει το νεκροταφείο Σχιστού αν δεν γίνει η ταφή εκεί… Αυτή είναι η Ελλάδα κύριοι. Δεν υπάρχει σεβασμός ούτε στους νεκρούς και περιμένετε να έχουν σε εμάς; Και εχεις τα μμε να σου λένε  “σήμερα είχαμε 7 νεκρούς από κορονοιο” οταν οι νεκροί από άλλες αιτίες (πολλοί από αυτούς ήταν εμβολιασμενοι, άλλοι πεθάνανε από τον καύσωνα των προηγούμενων ημερών, άλλοι από αναπνευστικά λόγω των πυρκαγιών) ξεπερνάνε τους 30-40 κάθε μέρα.

Πως είπες κουλη; δεν είχαμε νεκρούς ευτυχώς από τις πυρκαγιές….

Μία κοινοποίηση να δει όλος ο κόσμος τι γινεται.

ΥΓ. 3 μέρες μετά το βίντεο που τράβηξα είχαν γεμίσει και τα πάνω ράφια που βλέπετε άδεια και το νεκροταφείο δεν δεχόταν άλλες σορούς, με αποτέλεσμα να κάνουμε βόλτες όλο το βράδυ από νεκροταφείο σε νεκροταφείο για να βρούμε χώρο.