Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ!!! – ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ η δήθεν «έγκριση» του μπολιού Pfizer από το FDA!!!

ΒΟΜΒΑ!!! – ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ η δήθεν «έγκριση» του μπολιού Pfizer από το FDA!!!

by _
0 comment 542 views

ΒΟΜΒΑ!!! – ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ η δήθεν «έγκριση» του μπολιού Pfizer από το FDA!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Αυγ. 2021, 21:48, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τελικά, πρόκετια για μεγάλο…ΨΕΜΑ η επιστολή του FDA προς την Pfizer για τη δήθεν πλήρη έγκριση του θανατηφόρου εμβολίου της.

Καταρχάς, συνοψίζει το σκεπτικό για τη θέσπιση της πράξης εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Καλύπτει όλα τα βήματα που έχουν κάνει και τις μελέτες που έχουν κάνει. Λέει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω, δεν λέει ποτέ ότι αλλάζουν την εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης, απλώς λέει ότι τη συνεχίζουν.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» Pfizer ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ FDA!!! Η ΛΕΞΙΣ «ΕΓΚΡΙΣΙΣ» ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΌΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝ!!!

Επομένως, το εμβόλιο Pfizer δεν έχει εγκριθεί από τον FDA παρά τα όσα λέει το Πεντάγωνο, παρά τα όσα λέει η διοίκηση του Τζο Μπάιντεν, κ.ο.κ.!!!

Στον επίσημο ιστότοπο του FDA διαβάζουμε….

Στις 23 Αυγούστου 2021, ο FDA ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο COVID-19. Το εμβόλιο είναι γνωστό ως το εμβόλιο Pfizer BioNtech COVID-19 και τώρα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως Cormirnaty, για την πρόληψη της νόσου COVID-19 σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

 

Το εμβόλιο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο κατόπιν άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων ηλικίας 12 έως 15 ετών και για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε ορισμένα άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα,

 

On August 23, 2021, the FDA approved the first COVID-19 vaccine. The vaccine has been known as the Pfizer BioNtech COVID-19 vaccine and will now be marketed as Cormirnaty, for the prevention of COVID-19 disease in individual 16 years of age and older.

 

The vaccine also continues to be available under emergency use authorization, including for individuals 12 through 15 years of age and for the administration of a third dose in certain immunocompromised individuals.

Καμμία κανονική άδεια δεν δόθηκε απο τον FDA. Παραμένει σε κατάσταση εξουσιοδοτήσεως χρήσεως έκτακτης ανάγκης για απο 16χρονα και πάνω. Απλά δόθηκε η εμπορική ονομασία του σκευάσματος. Το ίδιο έγινε πριν λίγες μέρες με μιας άλλης εταιρείας.

Γι’ αυτό άλλωστε, το FDA επι Τράμπ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να εγκρίνει ΟΛΑ τα εμβόλια κορωνοϊού!!! Στο άρθρο μας με τίτλο Δηλώση βόμβα της FDA των ΗΠΑ: «Δεν θα εγκρίνουμε ένα εμβόλιο (COVID) που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις δικές μας οικογένειες.», είχαμε γράψει τα εξής αποκαλυπτικλα για αυτό το θέμα….

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα ίδια τα στελέχη του CDC, NIAID & FDA ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο κορωνοϊού, οι ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που μας λένε να το κάνουμε!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ…FDA ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ «ΕΚΡΙΣΗ»-ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER!!! ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ;;;

Δείτε ολόκληρη τη δήθεν «έγκριση» του FDA εδώ >> https://www.fda.gov/media/151710/download

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr