Home Greek News Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ” …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ

Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ” …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ

by _
0 comment 137 views
Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ” …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ
Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ” …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ

Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ “ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΟΡΑ” …ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το καλοκαίρι του 2007 μια σειρά από δασικές πυρκαγιές σε πολλούς νομούς της Ελλάδας είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 84 άνθρωποι και να καούν 1.500 σπίτια και περισσότερα από 2.700 kmγης, 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα. Από τις πυρκαγιές επλήγησαν οι νομοί: Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας (όπου έχασαν τη ζωή τους 49 συνάνθρωποί μας), Αχαΐας, Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Φθιώτιδας και βεβαίως της Εύβοιας και της Αττικής! Το ύψος των καταστροφών (πέραν των ανθρωπίνων ζωών) αποτιμήθηκε σε περισσότερα από 3,5 δις €! Μια δε, από τις πρώτες μεγάλες και σημαντικές πυρκαγιές εκείνη την εποχή, ήταν αυτή στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας στις 28 Ιουνίου!

Την περίοδο εκείνη κυβέρνηση ήταν της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, που ωστόσο στις βουλευτικές εκλογές που ακολούθησαν στις 16 Σεπτεμβρίου 2007, πρώτο κόμμα αναδείχθηκε η ΝΔ με ποσοστό 41,87%!

Η απόλυτη επιβράβευση δηλαδή του λαού μας, σε ένα κόμμα, που ο “στρατηγός άνεμος” κατέκαψε την χώρα, βυθίζοντας στο πένθος δεκάδες οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, που έχασαν την περιουσία τους!

Ένας λαός με κοντή μνήμη, που αντί να τιμωρεί, επιβραβεύει…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%ba-%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b4-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%87%cf%89%cf%81/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr