Home Greek News Ανεμβολίαστος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υπέρ Τσιτσιπά: «Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν»

Ανεμβολίαστος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υπέρ Τσιτσιπά: «Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν»

by _
0 comment 233 views

Ανεμβολίαστος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υπέρ Τσιτσιπά: «Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν»


Τσιτσιπάς για εμβόλιο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, εκτός αν γίνει υποχρεωτικό

Viral έγινε το σχόλιο της δημοσιογράφου Μαριάνας Πυργιώτη για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η πολιτική αναλύτρια έγραψε στο twitter μετά τις δηλώσεις του αθλητή: «Αποκτήσαμε κι εμείς celebrity -ψέκι ! Μόνο αν τον υποχρεώσουν -λέει- θα εμβολιαστεί. Εννοεί προφανώς , αν δεν τον αφήσουν ν αγωνιστεί …Για όλα τ άλλα yolo!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάνα Πυργιώτη έχει σχολιάσει τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το έκανε και τα Χριστούγεννα όταν ο τενίστας είχε μιλήσει για τα Ηarrods.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, εκτός αν γίνει υποχρεωτικό και το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη δήλωση αυτή.

O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαντώντας σε σχόλιο της Μαριάννας Πυργιώτη για τον Στέφανο Τσιτσιπά αναφέρθηκε στη δική του στάση απέναντι στον εμβολιασμό.



Η ανάρτησή του:

“Δηλαδη Mariana κάθε άνθρωπος που δεν εμβολιάζεται πρεπει να σου δώσει λογαριασμό γιατί το κάνει διαφορετικά είναι ψέκι;Με δεκα γιατρούς και γυμναστές απο πάνω του πιστεύεις οτι δεν θα το έκανε εάν έπρεπε; Βάλε κι εμένα στα ψέκια λοιπόν και το 50% του πλανητη.Ομαδική παράκρουση!”



Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την άλλη, ανέβασε το σποτάκι στο οποίο συμμετείχε ο τενίστας και εγραψε: «Αυτόν τον Στέφανο αγαπάμε!» ενώ απάντησε και σε κάποιους χρήστες εκδηλώνοντας την απογοήτευσή του για όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίο και έγραψε ‘Κρίμα!’, δείχνοντας με αυτόν τον λακωνικό τρόπο, την αντίθεσή του στις δηλώσεις του Έλληνα αθλητή.

Μόσιαλος για Τσιτσιπά: Απογοήτευσε η δήλωσή του – Γιατί πρέπει να μας προβληματίσει

Τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχολίασε με ανάρτησή του ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος. Ο καθηγητής, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι πρέπει τέτοιου είδους δηλώσεις να μας προβληματίσουν γενικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στα χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης της ηλικιακής ομάδας 18-24 ετών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μόσιαλου:



«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα). Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα. Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων. Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ ‘ξεχνάμε’ ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».

https://sofalogia.gr/w-354/?fbclid=IwAR223G8ahMLXsxeDsoJmclD4fMoph8yFm0dU07vn5TOEGuJ_0MxuzW49Xhw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr