Home ΚΟΣΜΟΣ Είναι ΟΛΑ μια…ΤΑΙΝΙΑ με Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! – ΠΡΟΠ του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ τελικά τα αμερικανικά «μεταγωγικά» στο Αφγανιστάν…!!!

Είναι ΟΛΑ μια…ΤΑΙΝΙΑ με Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! – ΠΡΟΠ του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ τελικά τα αμερικανικά «μεταγωγικά» στο Αφγανιστάν…!!!

by _
0 comment 281 views

Είναι ΟΛΑ μια…ΤΑΙΝΙΑ με Ο, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! – ΠΡΟΠ του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ τελικά τα αμερικανικά «μεταγωγικά» στο Αφγανιστάν…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Αυγ. 2021, 18:58, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το όλο μεγάλο…ΘΕΑΜΑ, ΣΟΟΥ που εκτυλίσσεται εκ Καμπούλ του Αφγανιστάν ήταν και αυτό…ΣΤΗΜΕΝΟ…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ  -με ό, τι σημαίνει αυτό!– όπως και πάρα πολλά άλλα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στον κόσμο, όπως το μεγάλο «χτύπημα» της…11 Σεπτεμβρίου του 2001, γεγονότα που έχουν αλλάξει άρδην τόσο τον τρόπο ζωής μας όσο και τον κόσμο μας γενικότερα.

Διαβάστε το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο Μεγάλη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ η εκκένωση του Καμπούλ του Αφγανιστάν που θυμίζει την…11/09/2001!!! Τυχαίο;;; 

Τώρα, τα παρακάτω βίντεο μας παρέχει κι άλλα επιβαρυντικά -για τους απατεώνες που σκηνοθέτησαν αυτό το θέαμα– στοιχεία. Ξεκινάμε από το…ΤΡΙΤΟ ΡΕΪΧ που είχε χρησιμοποιήσει κι αυτό στρατιωτικά…ΠΡΟΠ στο πεδίο της μάχης για να εκφοβίσει τους εχθρούς τους.

Το…ΙΔΙΟ συμβαίνει και…ΣΗΜΕΡΑ, ιδιαίτερα στην…ΚΑΜΠΟΥΛ όπου είδαμε πριν λίγες μέρες ένα μεγάλο αμερικανικό «μεταγωγικό» που «απογειώνεται» από το αεροδρόμιο εκεί. Και εκτός από τα νουμερικά μοτίβια των…ΜΑΣΟΝΩΝ που είδαμε στις πλευρές του (δείτε το πρώτο μας άρθρο για αυτό), αυτό που παρατηρήσαμε ήταν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως έλειπαν οι… φτερωτές  (ή πτερωτές) του «αεροπλάνου»…!!!

Στο ακόλουθο σάιτ μιας αναδόχου εταιρείας του Αμερικανικού Στρατού, i2kmilitary.com, βλέπουμε πως αυτή η εταιρεία κατασκευάζει και πουλάει…φουσκωτά στρατιωτικά αεροσκάφη. Δείτε τώρα τις εικόνες…

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που είδαμε τις προάλλες στο Αφγανιστάν με εκείνο το μεγάλο αμερικανικό «μεταγωγικό»…ΦΟΥΣΚΩΤΟ!!! Δείτε τώρα τις σχεικές εικόνες…

Δείτε τώρα το βίντεο!… 

Και τέλος, θα μου πείτε τώρα «Γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;;« «ΠΟΙΟΣ ο σκοπός τους ;;». Όπως σας έχουμε αποκαλύψει χίλιες φορές, και όπως το έθεσε κάποτε ο Σαικσηρ,  όλος ο κόσμος…ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ!!!

Το Ταλιμπάν το έχουμε εκεί για τους δικούς μας απώτερους σκοπούς, όπως το παγκόσμιο λαθρεμπόριον…ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Πρώην πράκτορας της CIA παραδέχεται στο Δικαστήριο «Εμείς τρέχουμε το λαθρεμπόριο οπίου του Αφγανιστάν» για περισσότερα.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr