Home Greek News Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ!

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ!

by _
0 comment 167 views

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ!


Δείτε πιο κάτω τη δήλωση που έκανε με ανάρτησή του ο Μάνος Μαυρκάκης γενικός γραμματέας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού;

ο δημος παπαγου χολαργου

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην φαίνεται η ανάρτησή του (προφανώς την κατέβασε), όμως το επίσημο στίγμα δόθηκε από επίσημα χείλη (του γενικού γραμματέα του Δήμου). Ποιο είναι αυτό το μήνυμα; Φαίνεται από τη φωτογραφία που τράβηξε ο κ. Μαυρικάκης με το βουνό χιλιοτρυπημένο από τιος ανεμογεννήτριες, τα σωθικά του βουνού …μόνο αίμα δεν βγάζουν!

Είναι λοιπόν σαν να κλςείνει το μάτι ή να ανοίγει την πόρτα για να αλωθεί και ο Υμηττός μας με ανεμογεννήτριες. Και αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ο Δήμος πρέπει να κάνει επίσημη δήλωση καταδίκης αυτών των δηλώσεων. Το ότι η ανάρτηση αφαιρέθηκε δεν σημαίνει τίποτε για μας.

Το θέμα έχει τεράστιες διαστάσεις και σε μια εποχή που τα βουνά κατακαίγονται, η δημόσια προστασία του πράσινου των βουνών και των δασών μας είναι αδιαπραγματευτη. Χωρίς αστερίσκους και χωρίς να κάνουμε πλάτες στις ανεμογεννήτριες, έτσι;

Πηγή >> https://indobserver.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr