Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Η κυβέρνηση της Αυστραλίας μαντρώνει χιλιάδες παιδιά σε στάδιο και τους εμβολιάζει χωρίς γονική συνοδεία. Ήδη θρηνούν ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

ΦΡΙΚΗ – Η κυβέρνηση της Αυστραλίας μαντρώνει χιλιάδες παιδιά σε στάδιο και τους εμβολιάζει χωρίς γονική συνοδεία. Ήδη θρηνούν ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

by _
0 comment 210 views

ΦΡΙΚΗ – Η κυβέρνηση της Αυστραλίας μαντρώνει χιλιάδες παιδιά σε στάδιο και τους εμβολιάζει χωρίς γονική συνοδεία. Ήδη θρηνούν ΝΕΚΡΟΥΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Αυγ. 2021, 11:33, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η κυβέρνηση της Αυστραλίας συνεχίζει να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και να…ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους πολίτες τους με απίστευτα τυραννικά μέτρα.

Μόλις ξεκίνησε εκεί ένα πρόγραμμα λίαν επικίνδυνο καθώς και…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ καθώς μαντρώνει και εμβολιάζει χιλιάδες παιδιά σε ένα μεγάλο στάδιο στην Αυστραλία και τούτο…ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ!!! Βλέπετε, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ στους γονείς να συνοδεύουν τα δικά τους τα παιδιά σε αυτό το στάδιο για να δούν αν θα πάνε καλά οι εμβολιασμοί τους με το…ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΠΟΛΙ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως…ΑΛΗΘΙΝΟ!!!

Ο δημοσιοιγράφος Στιού Πίτερς μίλησε με έναν Αυστραλό πρώην στρατιωτικό αξιωματούχο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο παιδιά είναι νεκρά αφού εμβολιάστηκαν σε μια μάζα 24.000 παιδιών που εισήχθησαν σε μια αθλητική αρένα για να κάνουν το τρύπημα απουσία ενήλικων.

Η φρικτή ναζιστική εισαγωγή μαζών ανήμπορων νέων σε εκείνο το στάδιο είναι περαιτέρω απόδειξη του γεγονότος ότι η Αυστραλία είναι το πρωτότυπο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Δείτε τώρα το βίντεο!…

____

Πηγή > https://rumble.com/vlde24-report-2-kids-dead-after-24000-children-herded-into-stadium-for-jab.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr