Home ΔΙΕΘΝΗ Υπουλα κόλπα ΜΜΕ: «Ανακυκλώνουν» ΠΑΛΙΕΣ φώτο. (2018) Αφγανών που εγκατέλειπαν την πατρίδα τους για να πάνε σε άλλες χώρες!!!

Υπουλα κόλπα ΜΜΕ: «Ανακυκλώνουν» ΠΑΛΙΕΣ φώτο. (2018) Αφγανών που εγκατέλειπαν την πατρίδα τους για να πάνε σε άλλες χώρες!!!

by _
0 comment 167 views

Υπουλα κόλπα ΜΜΕ: «Ανακυκλώνουν» ΠΑΛΙΕΣ φώτο. (2018) Αφγανών που εγκατέλειπαν την πατρίδα τους για να πάνε σε άλλες χώρες!!!…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως διότι αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν υπάρχουν “μετανάστες” που ταξιδεύουν αυτήν την στιγμήν προς Ευρώπην και Ελλάδα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ χιλιάδες Αφγανοί πρόσφυγες εκεί έξω και αυτός είναι κι ο λόγος που οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Εθνοφυλακή της Ελλάδος είναι σε…ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! Όσο για τον πόσο μεγάλος είναι αυτός ο αριθμός Αφγανών προσφύγων, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό. Πάντως, δεν αποκλείουμε τέτοιο σενάριο και είμαστε και έτοιμοι για παν ενδεχόμενον, όπως θα έπρεπε!!! Μην ξεχνάμε πως η μεταναστευτική κρίσις (της Ευρώπης και του Τζόρτζ Σόρος) ευρίσκεται εν εξελίξει από το 2015 μέχρι σήμερα και δεν έχει σταματήσει ΠΟΤΕ!!! Εμείς, από τη δική μας πλευρά, ΔΕΝ σπέρνουμε το φόβο στον κόσμο, αλλά τον ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ για όλα αυτά…

Ο χρήστης John Kapsimalis 

Θεωρώ πλέον δεδομένο και αυτονόητο ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάποιος να πιστεύει τα μέσα μαζικής εξαπάτησης !!!

Ο ΑΝΤΙ-ΝΟΟΣ θα κάνει τα πάντα για να βάλλει την νόηση των ανθρώπων με απόλυτο στόχο την υποδούλωση της ψυχής…

Eliana Elefheriou

ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΟΗΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ.

Δείχνουν τους Αφγανούς να εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να πάνε σε άλλες χώρες.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr