Home ΔΙΕΘΝΗ Σε αντίσταση κατά των Ταλιμπάν καλεί μέσω Twitter ο «άφαντος» Αφγανός Αντιπρόεδρος Αμρουλάχ Σάλεχ!

Σε αντίσταση κατά των Ταλιμπάν καλεί μέσω Twitter ο «άφαντος» Αφγανός Αντιπρόεδρος Αμρουλάχ Σάλεχ!

by _
0 comment 155 views

Σε αντίσταση κατά των Ταλιμπάν καλεί μέσω Twitter ο «άφαντος» Αφγανός Αντιπρόεδρος Αμρουλάχ Σάλεχ!


Αντίθετα από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ “δεν έχουμε χάσει το ηθικό μας και βλέπουμε τεράστιες ευκαιρίες μπροστά. Ενταχθείτε στην αντίσταση”, αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο πρώτος αντιπρόεδρος του Αφγανιστάν Αμρουλάχ Σάλεχ υποστηρίζοντας ότι είναι ο “νόμιμος υπηρεσιακός πρόεδρος” αφότου ο πρόεδρος Ασράφ Γάνι έφυγε από τη χώρα. Χαρακτήρισε “μάταιο” να τσακωθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει τις δυνάμεις των ΗΠΑ και τόνισε ότι “σε καμία περίπτωση δεν θα υποκύψει” στους “τρομοκράτες Ταλιμπάν”.

 

Κάλεσε τους Αφγανούς να δείξουν ότι το Αφγανιστάν “δεν είναι Βιετνάμ και πως οι Ταλιμπάν δεν είναι ούτε καν Βιετκόνγκ”.

Είπε πως “δεν θα προδώσει ποτέ” τον Άχμαντ Σαχ Μασούντ, ηγέτη της Βόρειας Συμμαχίας ο οποίος δολοφονήθηκε από δύο μέλη της Αλ Κάιντα λίγο πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2011 στις ΗΠΑ.

Αν και πληθαίνουν οι αναρτήσεις του στο Twitter παραμένει μυστήριο το πού βρίσκεται ο Σάλεχ ο οποίος φερόταν να έχει εγκαταλείψει την Καμπούλ μετά την είσοδο των Ταλιμπάν.

Πηγή >> ertnews.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr